Monday, 5 November 2012

Expo

Ulkona on niin pimeetä jo niin aikasin nykyään! Tuntuu et ois ihan yö ja pitää vielä lähtee treeneihinki.D: Vois tulla lunta, ni pääsis laskee...

Käytiin kavereidenkaa lauantaina ski-, board-, digi-, ja mitälie muuta expo messuilla ja oli just parasta! Näki hirveesti tuttuja sielläkin. Iida tuli käymään täälläpäin ja oli just mukavaa, ku en oo nähny sitä kesäloman jälkeen. Mentiin sitte lauantai-illaks Matulle ja sieltä yöks Elviiralle. Sunnuntaina oltiin Elviiran ja Iltsun kaa keskustassa ja mentiin illaks Juvosille ja sinne tuli vähän muitaki. Kuvat on vaan sieltä messuilta ja laitan niitä muita kuvia ehkä joku toinen päivä sitte. 

Toi nalle tahallee yritti olla tos kuvassa niin raukan näkösenä pää kallellaan:D


11 comments :

 1. ♥ :) (: ♥ :) (: ♥ :) :) ;)

  ReplyDelete
 2. kivoja kuvii! olin tuol kans ja näin sut ja kai iltsun elviiran ja sit ton tytön jollo sininen paita tos vikas kuvas :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. aijaa siistiä! :):) ja kiitoksia!!

   Delete
 3. siistejä kuvia:) mitä harrastat muuten?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoos!! ja harrastan sirkusta ja akrobatiaa:))

   Delete
 4. heei mitä nuo messut oikee on?:DD en katos tiiä.;)++hienoja kuvia!ü

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on yleensä jonain viikonloppuna messukeskuksessa ja siel on kaikkia arvontoja ja messutarjouksia et vaikka takkeja ja lautoja voi ostaa halvemmalla tuolta. Sit siel on kans "julkkiksii" niinku esim lautailijoita joilt voi saada nimmareita ja sit siel on skeitti ramppeja ja jotkut skeittaa ja kaikkee tommosta sinne voi mennä vaa kavereiden kaa. Sit on muita messuja vaik kauneusmessut ja kirjamessut ja niis on vähä erilaista ohjelmaa. Jos nyt autto mun epäselvä selostus ja jos ees tota tarkotit:DDD ja kiitos!:)

   Delete
  2. tarkotin tota just!!:) ois itekki kiva päästä joskus tonne!:D isoveli saattais tykätä tosta. siis ainaki skeittijutusta!!:DD

   Delete