Sunday, 17 February 2013

Kanna minut metsään apinamies!

Perjantaina koulusta kotii ja eiku junaan nokka kohti Kouvolaa. Mentiin Iltsun ja Ellin kaa Klaudialle yöks. Matkustettiin tommosella söpöllä taajamajunalla ja aluks se oli ihan täys, ettei meinannu löytää istumapaikkaa ja loppumatkasta siin vaunussa oli ehkä 4 tyyppii meiän lisäks. Oli just jeees matka. Junal on niin hauska ain matkustaa kavereiden kaa. Perjantaina mentiin Veturiin vähä kiertelee kaupoissa ja nähtiin Emmaa ja Inkkuu siellä. 

Lauantaina päivällä mentiin Iitukan luokan konsertti ja se oli just hupsu. Syötiin ilmatteeks siellä vaikka kuinka paljo pullaa. Sitte oltii vaa siellä keskustassa ja mentii illalla vaa Klaudialle. Oli niin huippu päivä. Sunnuntaina lähin aamulla 11 koska mun piti olla aikasin kotona. Ollaan lähössä nyt sinne Ylläkselle. Viikko lasketteluu kelpaa mulle mukavasti. Ihanaa et on loma, vaikken meinaa tajuu sitä vielkää. Aika menee niin sairaan nopee ja koht varmaa onki jo kesäloma ahh!<3 Hyviä hiihtolomia niille kellä se nyt on! :-)

19 comments :

 1. Huippu postaus ! ja huippua että olit täälä <3 huippu viikonloppu ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no huippukiitos! ja nii oli huippua !! <3

   Delete
 2. hei ihanista ihmistä ihania kuvia! <3
  -ansq

  ReplyDelete
 3. ouuu ihania kuvia teistä ! ♥
  tee saikku en jaksanu kirjautua sisään

  ReplyDelete
  Replies
  1. ouuu saikku ihana sinä kiitos!<3

   Delete
 4. miten tota kuvien väliä saa pienennettyä!?;O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Painat siit sun blogin nimestä. Sitte sieltä vasemmalta malli ja sitte muokkaa HTML-koodia. Sieltä pitää sitte ettiä tämmönen (toi löytyy sit aika alusta niinku suunnileen 1/4 kohalta):   Siitä pitää vaihtaa noi molemmat vitoset nolliksi.

   Tollein mä mun mielestä tein sillon ku laitoin noi mut en oo ihan sataprosenttisen varma ja että toimiiko se kaikilla samanlailla. Mutta tossa jos autto? :-)

   Delete
  2. Variable name= "image.border.large.size" description "Image Border Large Size" type= "length" default= " 5 px" value=" 5 px"/

   tommonen puuttuu tosta ekan kommentin välistä. En tosiaan tiiä miks toi hävii tost, ni laitoin tonne vähä jotai lisävälejä ja poistin jotain merkkejä ni se on suunnilleen tommonen

   Delete
 5. Oletko uskossa tms?:)

  ReplyDelete
 6. ihaniiii oot nii elegantti t, johanna tukiainen <3

  ReplyDelete
 7. Kiva toi vika muki <3<3<3

  ReplyDelete
 8. millä oot tehny noi sun kiharas?:) hienoja kuvii täs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. semmosella suoristajakihartimella minä ja mun kaveri yhessä, kiitos! :))

   Delete