Thursday, 7 March 2013

Anna mun juosta niin täysillä

Haihou!
Aattelin viikonlopun jälkeen, et oispa jo seuraava viikonloppu. Onneks mun aattelu ei toteutunu, nimittäi on ollu just niin hauska viikko. No, maanataina perus treenit ja ei varmaa muuta. Tiistaina sitte mentiiki keskustaa, näkee noita pohjosen tyttöjä. Ne oli tullu muutamaks päiväks tänne käymää ja oli niin ihana nähä. Iidaa näin sillon syksyllä messuilla, mut muita en ollu nähny ku viimeks kesällä. 

Jutskailtii vaa kaikkee ja sitte mäkissä ku oltiin jätskillä, ni mentii jututtaa semmosta spurguu. Se piirs jotai sellasii kuvioita, mitä se sano et on jotai nuotteja. Sil oli meneillää orava ja se oli aikasemmin piirtäny korvan ja nenän ainaki. Ne oli väritetty sillee sika tarkasti ja se vaa väritti lisää. Raukka kerto et sil ei ollu kavereita ja et se joutu nukkuu taivasalla. Se sano et se on Jeesuksen veli ja et sen nuoteista huokuu Pyhää Henkeä. Juteltii varmaa joku 10-15 minuuttii sille, mut sit se sano et se ei haluis saarnaa meille ja haluis keskittyy. Se ei kertaakaan nostanu sen päätä siitä sen työstä. Kysyin et saisinks ottaa kuvan siitä, mut se sano ettei se haluu mihinkään telkkariin XD. Ja sit kans kysyin et onks sen työt myytävänä, mut ei ne ollu ku se teki niitä vaa omaks ilokseen. Oisin niin ostanu jos ois ollu!

Illalla kotiin. Seuraavan päivänä mentii koulus pariks vikaks tunniks Taitoliikuntakeskukseen ja se oli sika hauskaa! Sieltä menin keskustaa, ja lähettiin Megazonee noiden tytsyjen kaa. Oli ihan sika jees peli. Me oltii sininen joukkue ja ne vihreet ja punaset oli keskenää kavereita, ni ei ne ampunu toisiaa, eli se oli me vastaan loput. Sitte mentiin sieltä Ellin kaa treeneihi ja noi lähti sillon illalla takasin pohjoseen. Sovittiin jo, et me mennää sinne sitte viikonlopuks joskus tässä. Toivottavasti pian! :-) Ku oli niin sika kiva nähä!

Tänään olin Lotan kaa Itiksessä ja ostin New Yorkerista kivan paidan! Siellä oli sikana ruuhkaa ja aattelin et ois ollu sikana alenuksii. Ei ees ollu paljoo, mut muutenki niin halpaa ni ei se sillee haitannu. Jännittää jo huominen. Pitäs ehkä mennä pakkaa... ;))
Pyydettiin sellasta rakasta sellistimiestä ottaa meist yhteiskuvan! 

22 comments :

 1. eeeeeeika vitsi harmittaa ku en ehtiny naha noit tytsyi!!!::::(( Mut kiva postaus ja nattei kaikki <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. niiiiii sun ois pitäny kans ollllllla!!! :((((( kiitos<3

   Delete
  2. ihania kuvia (; ja pidä hauska vklopppuuu<3

   Delete
 2. mihi oot lähös:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. saat tietää ens postauksessaa... eivaa kerron, olin riparilla :-)

   Delete
  2. hih, hilla toi oli hyvä ;)

   Delete
 3. kaikki kauniit rivissää!<3

  ReplyDelete
 4. kauniiit siin rivissäää! :3

  ReplyDelete
 5. jjoo aika ihana tuo yks kuva kyllä musta :Dd mut oli kyllä niii kivaa!! tulkaapa tännnepäin joskus ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on just ihana! ja nii oli ja todellaki tullaaaaan!! :))))))))

   Delete
 6. Voisiks sie tehä sieltä rippikoulusta postauksen

  ReplyDelete
  Replies
  1. jouuu, heti ku saan kuvia kaveriltaaa!

   Delete
  2. ketäkavereitasullaoli siellää?:)

   Delete
  3. en ennestää tuntenu ku pari, annikan ja fannin ja sit sillee tiesin/tunsin muutaman ja sit olin nähny joitai aikasemmin ja sit tutustuin :)

   Delete
 7. ihania tyttöjä:) harmittaa ku en päässy...! mut kiva et teillä oli hauskaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. nii!! :( sinä ihana! :)

   Delete
  2. et ees tuntenu meitä kaikkia:DDD

   Delete
 8. onko noista joku se lotta kenekaa olit itiksessä? ootko myös jodenki uskovainen ku kirjotit ton Pyhää Henkeäki isolla:) tai nuo kirjaimet ja muuteki et käytä meikkiä

  ReplyDelete
  Replies
  1. noissa kuvissa ei oo sitä lottaa, ja ei tolla kirjotustyylillä oo mun uskontoon merkitystä, mä oon vaa joskus kuullu et se pitäis kirjottaa isolla, mutta oon kummiski uskovainen :)

   Delete