Sunday, 17 March 2013

Vilkutettiin ja huusin niille "Hello!"

Perjantaina Iltsu tuli meille yöks, aamulla se lähti ja menin hoitaa lapsia meiän naapuriin. Tajusin sitte et mun piti viel käydä ostaa lahja Kiralle, ku olin menossa sen rippijuhliin. Soitin mun siskolle ja pyysin sitä pakkaa mun repun ja täysillä lähin sieltä keskustaan, että ehin kauppaan ennen ku se menee kiinni. Porhalsin täysillä siellä keskustan kaduilla ja ehin ostaa lahjan ihan hyvin. Lähin sieltä sinne rippijuhliin sitte. 1h ja 10 min myöhässä hyvä minä(!) Ei se mitää oli kummiski hyvät ruuat ja kivsu meininki. Maistoin ekaa kertaa sushii (vou!). Se maistu niinku ruualle jossa oli riisiä ja kalaa. Luulin, et sushi ois ollu jotai ihan ihmeellisen makusta. Illalla lähin pois ja Sonja ja Ada tuli yöks. Tehtiin salaattii, joka oli sika hyvää mut ällöttävän vetisen näköstä. Sonja nimittäin kaato sinne ananasmehuu. Ada puristi appelsiineista mehuu (juotavaks) ja sitä tuli sikana !! :DD Se oli vaa appelisiinimehun makusta. 

Aamul herättiin aikasin ja lähettiin Helsingin jäähallin kirpparille. Se oli paljon isompi, mitä aattelin ja löyty ihan kivoja pöytiiki. Hypättiin sit ratikkaan ja jäätiin vaa pois jossain kohti. Istuskeltiin kalliolla, ku siihen paisto aurinko niin lämpimästi et melkein rusketuin. Japanilaiset turistit otti kuvia meistä, vilkutettiin ja huusin niille "Hello!" 

19 comments :

 1. no oho nehä kesäsissä tunnelmissa.....

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. no säki oot! ja hei sun pitää kertoo mulle se et pääsen reedinggailee ;)

   Delete
 3. Hillla ihana tää! sä oot ihana mut sonja on iha pelle ja ada on iha molo. Muute hyvä;) (no eiku just söppänöi kaikki)

  ReplyDelete
  Replies
  1. nonii onki noi!! :DD oot säki ihan kiva ;)

   Delete
 4. ihania tytsyjä!! ada sano ettet eees sanonu hello :D eivaa mutta tehää jotai kivaa vkonloppuna t ada ja edla

  ReplyDelete
  Replies
  1. ite vaa tytsy kuule ;) ja sanoin mä hello mut ei kukaan niistä kuullu ku sanoin vaa hiljaa sen :-D ja joojooo mut meen laskee idan ja lindan kaa 10-17 lauantaina mut se jälkeeee

   Delete
 5. ihania kuvia ja ihana meininki! <3333333

  ReplyDelete
  Replies
  1. ofcourseee hyvä meininki ku olit tuolla ;) kiitos<3

   Delete
 6. Kivoja kuvia:) ihanan siniset nuo Vanssin tossut:)

  Ida/
  http://www.sevenstepstotown.com/

  ReplyDelete