Sunday, 21 April 2013

Facepalm kaks kättä ei riitä

Lauantaina oli rautatieasemalla semmonen hauska sirkuslaisten flash mob. Oli sovittu, että aluks muiden ihmisten joukossa ollaan siellä ihan normaalisti, sitte kello 12.00 tulee äänimerkki ja alkaa semmonen sirkusmusiikkii. Sitte kaikki ottaa takit pois ja alkaa tekee kaikkii sirkustemppuja, mitä vaan keksii. 12.02 tulee uus äänimerkki ja kaikki täysillä laittaa takit päälle ja jatkaa ihan normisti vaa, ku muka mitään ei ois tapahtunu :D. Mtv3 oli kutsuttu paikalle ja joku saatto nähäkki lauantai-illan 10 uutisissa tosta jutusta. Mua tai mun kavereit ei kummiskaa kai kuvattu :(. 

Sunnuntaina aamulla olin messussa suorittaa niitä kirkkokäyntejä riparii varten. Sieltä menin keskustaan ja mentiin Veran kaa syömään ekaks Vapianoon. Se on niin hyvää! Sitte mentiin kaivariin, espalle ja vähä kaikkialle muualle ottaa kuvii ja istuskelee. Siel kaivaris tuuli ja oli siks välil kylmä mut sit ku istu hetkeks alas, ni olin niiin ihanan lämmin ku aurinko vaa porotti! 

Mulla on muute instagram nimellä @hillasesilia jos jotain kiinnostaa seurailla. En omista puhelinta, mihin sais instagramin, mut yritän aktiiviseti käydä kaverien kännyköillä siellä. :-)

Tänää illalla olin viel noide joidenki kaa mm. keskustassa ja tehtiin hauska kierros pitkin Helsinggiin (oikeesti tosi lyhyt), söin 70 tai 50 sentin king size tuplaa, Iltsu heitteli kolikoita köyhille ja kaikkia kaikkee muuta kivaa. Aika feispalm. 

9 comments :

 1. Kivoja kuvia ja instagramissa voi käydä koneellaki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos!:) ja joo tiiän et voi, mun mielest instagram kuuluu sillee kännyköihin, ni en haluu käydä :D

   Delete
 2. siistejä kuvia!!(: ja hilla sullahan on kohta jo 100 lukijaa ;o!!

  ReplyDelete
 3. hilla wwou sulla on oikeesti kasvanu sikkenä hiukset!! hahhah raukka se yks pikku tyttö ;) mut ihania kuvia hilla<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. onko?! jessss!!! just ihana mut raukka kummiski! ;) kiitoss iltsu<3

   Delete
 4. siis millä kameralla ja kameran putkella ja millä kameran asetuksilla sä oikeen kuvaat? ihan äärettömän hyviä kuvia:) oot kaunis :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. kuvaan canon eos 450d.llä ja sillä 50mm objektiivilla. Tykkään kuvata Av asetuksella ku sillä tulee semmosii kuvii, että takana sillee sumeeta, mut sillä ei voi kuvaa auringossa tai mis on paljon valoo koska niist tulee liian vaaleita, ni auringos sit kuvaan Tv asetuksel. Ja sit aika usein mul on kai normaali, maisema tai todellinen siin yhes asetukses.

   Delete
  2. ja hei kiitos paljon :) !

   Delete