Monday, 13 May 2013

So mad

Lauantana mentiin Lotan kaa hietsuun. Matkalla asemalle ja sit junassa kaikki tuijotti, ku mul oli shortsit jalassa.. Sit ku käveltiin keskustasta hietsuun, ni tuuli sikana ja mun jalat oli kananlihalla (koska shortsit). Tultii siihe rannalle ja semmone lämmin ilma tuivers siinä. Se oli niin ihanaa. Otin bikineissä aurinkoo ja käytii kahlaa rannassa (vesi oli ihan jäätävän kylmää). Meil oli superit eväät, tosin meinasin tukehtuu vesimelooniin ja muumikeksit unohtu yhelee kalliolle mut muistettiin ne sitte, ku videoitii Lindalle videoo ja selitettii et "meil oli muumikekeksejäki." "onks nit muute vielä?" "oon niit kai.." "missä ne on??" "öööö... tuol kalliolla!!!" Oli niin  kesänen päivä ettei mitää rajaa! Sieltä lähin illaks Elviiralle ja oli sielläki muksuuu xd.

PS. Se videokamera tuli postissa kai sunnuntaina JEEEEAH! Tänää aateltii, et mennään Ellin kaa keskustaa videoimaa videoo ja käymää kaupois kans. Ostin muistikortin siihen kameraan ja sitte ku oltii alottamassa ni arvaa vaa, ei saatu sitä kameraa TOIMIMAAAN!! Mua ärsytti niiiiiiiin paljon se vaa piipitti jotai, sitä muistikorttii valitti. Kaikkii nappeja paineltii eikä mikää auttanu. Tulin kotii ja päätin uudestaa viel mennä sinne sivulle, mikä siin ohjeis oli annettu (olin sunnuntain menny, mut olinki menny jotenki jollekki väärälle sivulle). Sieltä sit luin niitä ohjeita ja SAIN SEN KAMERAN TOIMIMAAN!! Hypin (kirjaimellisesti) ilosta. Siinä piti painaa sellasta format nappia pitkään, ni se aktivoi sen muistikortin. Oon niin urpo kyl, mut tuli niin hyvä fiilis et naurattaa vaan.

En tee sitä kysymyspostausta videolle, koska oon jo vastaillu osaan niistä kysymyksistä kirjallisesti, mut teen joku päivä jonku videon varmaa ainaki ton innokkaan Ellin kaa ;)

10 comments :

 1. nojoo! Toiset siellä bikinät päällä ottaa arskaa ku mää menin tänäänki kouluun vielä toppatakissa, täällä oulussa ku asun.. Epäreilua! ;) nojoo mutta aiivan sika kivoja kuvia! Ootte tosi kauniita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eikä! onksiel niin kylmä? ei täällä joka päivä oo noin lämmin, niinku esim eilen sato vettä.. kiitos paljon sulle! :) :>

   Delete
 2. ihania kesäkuvii ja kauniita tyttöjä :*

  ReplyDelete
 3. niin kesäfiilistä näissä kuvissa ! !! aai että ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyl se vähä pitää olla ku on jo nii kesä ;) <3

   Delete
 4. onks tolla lindalla blogiii? ja kivoi kuvia:)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. tarkotatko tota tyttöö noissa kuvissa? se on lotta ja lotal ei oo blogii :( mut kiitoos! C:

   Delete
 5. tooosi kiva postaus! :) hilla sie ooot nii ihana! -helmmii

  ReplyDelete
  Replies
  1. sä oot ite niin ihana!!<3 kiitti!

   Delete