Wednesday, 10 July 2013

Hietaniemen rantaan

IMG_7719
IMG_7768
Eilen töiden jälkee lähin Veran kanssa keskustaan ja mentii Hietsuun vähä ottaa aurinkoo. Aluks oli aika lämmin, mut sit alko tuulla ja tuli vähän kylmä.. :-D Iltsu sitte ilmesty jossain vaiheessa kans sinne. Makoilin siinä lepposesti ja jutltiin jotain, sit yhtäkkii siihen tuli varmaan 10 meit joku pari vuotta vanhempaa jätkää, jotka puhu semmosta vähän huonoo englantii. Ne kysy et saaksne istuu siihen ja ei oikee tiedetty et mitä vastattais, ni ne istu siihen meiän ympärille. Juteltii niille vähä jotai väkinäisesti, ja ne kerto et ne on Braziliasta ja et ne on tääl Suomessa(!?!) pelaamas fudista.. Ne jotai kyseli meilt kans juttuja ja huijattiin niille et meil on poikaystävät, et ne lähtis menee. Ne sano et kaikki suomalaiset jätkät on homoja ja yks niistä kysy et eiks me haluttais sitä jotain, mitä brazilialaisissa pojissa on, mut suomalaisis ei..xd Sanoin vaa sille et EI! ja sit se lähti menee. Ne muut viel jotai sönkötti siinä ja vähä ajan pääst neki häippäs. Sit ku me jossain vaihees lähettii sielt rannalta, ni katottii ku ne istu joidenki muiden tyttöjen vieressä ja piti niin kivaa siinä XD. 

23 comments :

 1. kauniita(: iltsu on iha ellin näköme!! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :-) ja aijaaa c(:: ehkä vähän :D

   Delete
 2. pistätkö tarkotuksella aina vähän huonompi kuvia kavereistas ku susta? ei mitenkään pahalla mut tuntuu vähän siltä :) ku monissa kuvissa sä näytät iha hyvältä mutta sit sun kaveri selittää jotain tai hiukset on naamalla jne. en tarkota mitenkään pahalla sun kavereille koska ne on tosi tosi kauniita livenä mut sitte täällä kuvissa ei niin kauniita koska tolleen selittävät jotain tai säätävät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. en pistä! yritän ain valita parhaat kuvat kaikista!! ;-( mutta omista kuvista ehkä helpommin huomaa huonot puolet ja niit jotenki kattoo tarkemmin en tiiääää. Ai missä kuvissa esim. selittää tai säätää?

   Delete
  2. ei niinku pelkästää tässä postauksessa mutta monissa postauksissa on sillein. okei hyvä juttu! nii varmaan se onki kun muista ei ole niin hyviä kuvia, tai on hyviä mutta selittää jotain silloin, ni sais parempiaki :)

   Delete
 3. Ihan törkeen hienoja kuvia taas kerran!!:) outoja noi brasilialaiset :D haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiidiiiii anna!! :) hahhahh jeppp :D

   Delete
 4. aaaai että on mahtavia kuvia !! <3kivoja poitsuja hahhahhhhhahshdhjd XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. ai kiitti! ;-) <3 jebijeb, oisiksäki halunnu tutustuu ;)))?? xd

   Delete
 5. Oon nyt jonkin aikaa lukenu sun blogia ja täytyy sanoo että tykkään kyllä tosi paljon! Ihania kuvia ja muutenkin näitä juttuja on kiva lukee, välittyy sellanen kuva että teidän kaveriporukka on ihan huippu! Ja tohon edeltävään anonyymiin viitaten, mun mielestä te kaikki näytätte aina tosi kauniilta näissä kuvissa, ihan kateeks käy. :D Tuli mieleen, että onks nää Iltsu ja Elli kaksoset vai ihan vaan siskokset kun on niin saman näköset? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tosi ihana kuulla!!<3 voi kiitoos c: ne on siskokset ja 2 vuotta ikäeroo XD melkein kaikkien mielestä aluks ne näyttää ihan samalta :DD

   Delete
 6. mäki haluun beachillee!!
  kummiski olit iha mielissää niist pojist ;)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. no meepppä beachilleee!!! hahhahhh ;-)) kuka tietäää?

   Delete
 7. Oisko ne brassit hesa cupis pelaa¿XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. en tiiä yhtään XD ei kysytty :P

   Delete
  2. Aaaa mieti vaa et kuka bradiliaine muute tulis suomee pelaa futista :-D

   Delete
  3. nonii! kuvittelis et suomalaiset enemminki menis braziliaa tai emmä tiiä! :DD

   Delete
 8. Oi ihana fiilis täällä sun blogissa, niin iloisia ja kesäisiä kuvia! :-) ♥ Me likey!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 9. Millon sulla on ripari vai onko ollu jo?:-) tykkään niin tästä blogista !

  ReplyDelete
  Replies
  1. just ripariviikko takana!! :))))))) kiitooos<3

   Delete
 10. voiks postailla riparista? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. juuu sit ku saan kuvii lisää ;-)

   Delete