Tuesday, 10 September 2013

"What happens in the mökki, stays in the mökki"

Oltiin viime viikko luokan kaa leirikoulussa Ahvenanmaalla. Ennen sitä mul oli tosi alhaset odotukset sitä kohtaan ja aattelin et siitä tulee varmaan aika tylsää. Yllätyin positiivisesti, oli nimittäin ihan sika hauskaa! Meil oli paras mökkiseurue ja meiän motto oli et "what happens in the mökki, stays in the mökki" XD. Päivällä ohjelmat oli joskus vähä boring (jotku museot... D-;), mut oli kans välil ihan kivoja ohjelmii. Käytiin Sipsitehtaalla ja saatiin cooleimmat ikinä lippikset ja niis luki hölläillään ;-). Melottii ja minä ja Vera voitettii tyttöjen ja poikien sarjassa eli koko jutussa(y). Iltaohjelmat (ponileikki!!) ja muutenki illat oli ylivoimasesti parhaita!!! Juteltii deep shittii ja vaikka mitä muuta ja vaikkei uskois, ni kyl tutustu joihinki paremmin :). Kiitos teille!
IMG_2718
IMG_0117
IMG_0119

10 comments :

 1. Millä menitte tonne? :)

  ReplyDelete
 2. awesome merifiilis:))
  hhihihi leirikoulut on just bueno ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehheh jepp thaaanks ansku!! :)) <3

   Delete
 3. Mulla kävi kans itellä joskus niin, että yllätyin positiivisesti meiän luokkaretkestä! Siellä oli oikeesti aivan huippua, vaikka lähinki vähän negatiivisella asenteella :D Nää sun kuvat on jotenki ihanan iloisia ja voin kuvitella et teillä on ollu hauskaa! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. vähän kiva et sullaki kävi tolleen! ja paljo mielummin sillee et yllättyy positiivisesti eikä et oottaa sikana ja pettyy... ja kiitos paljon!! :-)))

   Delete
 4. Hienoja kuvia! :-)

  myanotherway-ella.blogspot.com

  ReplyDelete