Saturday, 9 November 2013

Jordania through my phone

Sataa, ja päivät synkkenee päivä päivältä enemmän. Ei voi muuta, ku kestää sen ja unelmoida takas tonne! Tässä ois mun kännykällä otettuja kuvia meiän reissulta Jordaniasta :-) Hope you enjoy!
Collage1
Lentokentällä vihdoin. Tota oli ootettu! // Lentokoneesta näky upee auringonlasku taivaanrannassa. // Saavuttiin hotellille ja yöllä oli tommoset näkymät. // Toi club sandwitch oli jotain parasta ikinä <3_<3! Täytteenä oli kanaa, pekonia, salaattia, tomaattia, kananmunaa, majoneesia ja varmaan viel jotain mitä en nyt muista. Sitä tulikin syötyy sitte muutamaan otteeseen :3 
Collage2
Ekana päivänä rantsulla // Hotellilta kun katto ni näky tämmöstä ;-) Altaat ja niiden takana meri<3. // Ja rannalla näytti tältä // Ja tossa happy girl lähössä ekana iltana syömään.  
Collage3
Yhtenä päivänä lähettiin sitte retkelle Petraan ja sinne vanhaan Petraan käveltiin pitkästi tommosten kallioiden välistä. // Kiivettiin tosi korkeelle (kuvassa ei ehkä näy, mutta mun takana menee kielekkeen raja ja tuolta katottuna ihmiset alhaallaa oli ihan mini pisteitä, et niin korkeella oltiin) vuorelle ja se oli rankkaa! ;o // Me and my new camel friend c(: // Se vanha Petra oli siis kiveen rakennettu kaupunki, jossa oli minäki aikana kauan sitten asunu mitkäki eri tyypit. Myöhemmin ja kaikissa väleissä se oli silleen piilossa tuolla et pitkään sinne ei löytäny muut ku alkuasukkaat eli beduiinit, joita tuolla Jordaniassa vieläki asu vuorilla ja muualla silleen omissa oloissaan. Käveltiin ton päivän aikana jotain 10-15 kilometrii ympäriinsä ja mun jalat oli IHAN kuollu ja rakoilla sen jälkeen ;-(
Collage4
Tsippailuu rannalla. Oltiin niinku joka päivä rannalla, paitsi Petrapäivänä. Tuolla oli joka päivä 32-35 astetta lämmintä, eli kuuma :''D mut just ihana. // Ahh toi rantaviiva!:* // Allas. Käytiin yleensä viilentymässä uimassa noilla altailla (ne oli ihan rannan vieressä) tai sitte meressä. Tosin se ei ollu semmonen ihan ihanteellinen uimaranta, ku siinä oli kiviä ja minikoralleja, mut uimakengillä ja snorkkeleilla käytiin uiskentelemassa sielläkin :-) //  Iltasin mentiin usein kävelylle tohon läheiseen satamaan. Se oli niin kaunis, kun noi talojen valot hohti ja heijastu veteen ja se satama oli täynnä superhienoja paatteja! 
Collage5
Tota rantaa oli niin ilo katsella, et oli pakko ikuistaa vähän useempi kuva siitä xd // Yhtenä päivänä Jordanian kuningas lähetti ilmavoimien neljä parasta lentäjää tekemään turisteille näytöksen xd. En oo mitenkää erityisen innostunu, tai ymmärrä paljoo lentokoneista, mut toi oli ihan sika upee! Ne lens niin lähellä toisiaan ja teki hulluja ja makeen näkösii temppuja ja vou! // Tuolla toi meri ei ollu turkoosi, vaan upee semmonen vahvan ja kirkkaan tumman/ keskisininen :') // Going to syömään again :3.
Collage6
Seuraavaks vuorossa oli vähän akrobaatti esitystä from Hilla and Louna. // ...jatkuu... // Ja Lounan soolo // Ja Hillan pose. Siitä ei muuten oo mitään kuvaa, mutta siellä rannalla järjetettiin aina sitä sun tätä mm. parilimbokisa. Mentiin Lounan kanssa siihen ja jaettiin eka sija kahen miehen kanssa. Me voittajat päästiin ilmatteeks veneen perässä vedettävään juttuun, ni mentiin semmoseen ja oli just siistiä! Varsinki ku sai ilmatteeks :-D
Collage7
Yhtenä päivänä ku tettiin siivoojalle tippiä, ni se ihana oli laittanu meiä vessan altaaseen vettä ja ruusun terälehtiä XD. // istuskelin laiturilla ihailemassa auringonlaskua. // Söin joka päivä niin paljon ja niin hyvää safkaa että huhhuh. // Iltakävelyllä rannalla :') 
Collage8
Aamulla menossa rannalle. // Tolle ihanalle rannalle. // Just auringon laskettua. Voih, ikävä tonne! ;( kuuma polttava aurinko tuntuu niin kivalta mut musta vielä kivempi on se tunne, ku on ilta, eikä aurinko enää paista ja silti on niiiin lämmin <33! // Lil systan kaa kuvailemassa :p 
Collage9
Aloin näyttää jo vähän blondilta c:. // ... // Happy families! // Oli joku arabien juhla yks päivä, niin pukeuduttiin vähän siistimmin illalla :-). 
Collage10
Ilta-aurinkoja. // Vihdoin jotain värii alko näkymään ;--). // Last evening, sad, but still happy feelings. // Two niggas, still alive, bussissa lebtokentälle päin:(.

Eka kerta ku tein tämmösen postauksen, ni oliko ihan tyhmä vai ihan ok? :)

20 comments :

 1. Tää oli tosi kiva postaus!! :-) iha perfect kroppa sulla ja naama ja hiukset ♥♥ ihania kuvia,varmasti ollu ihan huippu loma!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitoskiitos paljon! <33 joo oli tosi kiva loma :')!

   Delete
 2. Heei vähä kiva postaus, todellaki lisää näit!! c:

  ReplyDelete
 3. wooow tositosi kiva postaus! <3

  ReplyDelete
 4. Sulla on älyttömän kaunis blogi. :----)

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. hilbeeee tää oli jees lisää näitäki ;) näyttää niin ihanaltaaa

  ReplyDelete
 6. must tää oli varsin nice!! :)
  aaaa lähetää yhes jonnekki;)<3

  ReplyDelete
 7. tää oli yks sun parhaista postauksista:) sulla on jumalaisen hyvä kroppa!

  ReplyDelete
 8. Tosi ihana postaus! ja kivoja kuvia! :) vamasti ollu tosi huippu reissu! Missä hotellissa ootte olleet? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! :) oli huippu reissu ja mun muistaakseni mövenpick tala bay oli sen hotellin nimi :-)

   Delete
 9. Kiva blogi sul,liityin lukijaks!:)
  http://alfajaelfa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 10. Harrastaako siun siskos jottai ku hää on nui notkia? Oot muute tosi hyvä kirijottamaa blogias! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo se harrastaa telinevoimisteluu! :-) kiitos!!

   Delete