Saturday, 21 December 2013

191213

kuvioo IMG_2204 IMG_2216 IMG_2205 kuvioo1 IMG_2210 IMG_2246 IMG_2221 IMG_2225 IMG_2232 IMG_2270 IMG_2229 kuvioo2
Voi ku näyttää jouluselta ulkona! Kuvat on otettu eilen, 19 Joulukuuta. Ite en ainakaan ihan heti uskois. Lumi ei kai jouluks tuu, mutta sen jälkeen ees vähäks aikaa haluisin sen ku se kummiski kuuluu talveen. Ostin itelleni jopa uudet talvikengät, ni ei ne saa käyttöö jos ei tuu lunta. Mua naurattaa, ku tossa asussa noi kengät ei yhtään sovi tohon xd. Mut aamulla sato vettä, niin laitoin noi paksumpi pohjaset, ettei jalat kastu :-D. Meillä oli joulukirkko tona päivänä, se oli sika söpöö, ku ysiluokkalaiset saatto pikku kolmoset sinne kirkkoon :3. Sen jälkeen olin Lotan kaa ja illaks menin hoitaa mun serkkuja. Tänään meil oli joulujuhla ja todistustenjako. Sain hyvän todistuksen. :-) Hahahh nyt lopetan tän kirjottamisen, ku nää on ihan turhii juttuja mitä kerron. :D Jos en enää postaa ennen jouluu, ni Hyvää Joulua kaikille! Saankohan viel tän vuoden puolella 200 lukijaa täyteen muuten c(:.

18 comments :

 1. uuuh jee!
  hyvä ku sait hyvän todistuksen meinaa itellä laski!! ;O :P
  hihhheehoi hilla näytät niin ihanalta♥
  ja mäki tykkään tästä kelistä..if yoou know
  toi takki on ihan sika hieno:o<3
  tansku

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi eei no ehit kevääl viel nostaa :-)) jaa kiitokseet paljon!! :* noniimpää ärsy sää ;-(( oot niin kiva <3

   Delete
 2. Mitä vikaa nois kengis on? :o mulla on aina ollu yhteensä 1-2 kengät..ja kulen niillä ja laitan sopimaan kaikkien kanssa..(: mut ooot ihan törkeeen nätti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei noissa sillee ookkaa vikaa, mutku mulla ois ollu semmosii kenkiiki mitkä sopis paremmin mut sään takii en laittanu niit ja ois ollu kiva jos oisin voinu laittaa jotku muut :-) ja kiitoksett! :')

   Delete
 3. noi kengät on kyl vähän hassut, mutta ihana asu muuten ja ootpas kaunis! :-)

  ReplyDelete
 4. ihana kello, mistä se on? *.* & entä mistä laukku ja jakku on? :) ois kiva jos noiden kuvien alla lukis et mistä vaatteet on, ku sulla on nii ihana tyyliki! <3 ja oot toosi kaunis:--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi kello on Daniel Wellingtonin, ja se on tilattu netistä niiden sivulta, laukku on New Yorkerista joskus vuos sitte ostettu ja jakku h&m.stä. Oon miettiny et pitäskö laittaa ne tohon ja voisin ehkä alkaa laittaa jossain vaiheessa :-) kiitos paljon!! :')

   Delete
 5. hilla rakas niiin upee! <3 -helmi

  ReplyDelete
 6. Tosi kiva blogi! :)

  http://vlittlethings.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Voi juku millä sä muokkaat nuo asukuvat tollei coolisti et on kaks kuvaa päällekkäin? nimittäin tarvisin yhtä hääkuvaa varten ton tyyppisen asetuksen! Kiitos jos viitsit vastaa :d

  ReplyDelete
  Replies
  1. picasalla teen kollaasin jossa laitan kaks kuvaa päällekkäin :-)

   Delete