Friday, 3 January 2014

MEMORIES FROM 2013 PART 2

Tässä nyt toinen osa mun kuluneesta vuodesta ja tähän päätin kirjottaa vähän mitä oon tehny ja mitä on tapahtunu, koska toi edellinen oli ehkä vähän tylsä ja tän loppuvuoden muistin paremmin :-). Oli kyllä ihana vuos ja toivon, että seuraavista tulee aina edellistäki kivempia! 

heinäkuu
Heinäkussa olin kesätöissä kaks viikkoa, ja iltapäivisin ja iltasin sitte kavereiden kanssa rannalla ja muualla. Olin Lotan rippijuhlissa. Mulla oli oma ripari ja se oli yks parhaista viikoista, vaikka oli siellä ärsyttäviikin juttuja ja hetkiä. Mulla oli myös mun konffis ja rippijuhlat. Ja olin vähän aikaa mökillä. Oli paljon lämpimiä päiviä, shortsi ja hamekelejä ja ihanaa loma-aikaa!

elokuu
Elokuussa tapahtu paljon kaikenmoista. Oltiin saaressa yks yö kavereiden kanssa, uitiin, syötiin retkiruokaa, katottiin tähtii ja nukuttiin teltassa. Oli myös mun siskon häät ja ne oli ihanat. Sai pukeutuu hienoisti ja kaikintavoin kiva päivä. Kävin kai tallinnassa myös yks päivä. Ja yhtenä viikonloppuna olin Helmillä tampereella ja mentiin veneilemään ja oli upee auringonlasku ja sitäki upeempi tähtitaivas<3. Ostin mulle unisiepparin, enkä oo nähny pahoja unia sen jälkeen :').

syyskuu
Syyskuu meni aika hujauksessa. Meillä oli leirikoulu ja siellä oli niin kivaa ja tapahtu kaikkee. Mun odotukset sitä kohtaan oli paljon pienemmät ni oli ihana yllättyy positiivisesti. Oli mun yks valinnainen retkeily ja seikkailu viikonloppu ja se oli aik actionii. Pelattiin paintballii ja se oli niin siistii, ja samal tosi kuumottavaa. Ja tehtiin kaikkee muutaki kuten vaijeriliu'untaa ja vaijerikävelyy. Mulla oli kans tet ni oli vaa jotai pari viikkoo normi kouluu. Aloin käyttää vähän hameita ja sain iphonen<3.

lokakuu
Lokakuu oli muuten aika lame, semmonen et olin kotona paljon, tein jotain kouluhommii ja otin ihan vähän syksykuvia. Kohokohta kuitenki oli meiän loma Jordaniassa. Siellä oli niin ihanaa vaa rentoutuu beachillä ja muutenki olla vaan, oli niin kuuma joka päivä aurinko porotti, en kertaakaan tarvinnu pitkähihasta tai pitkälahkeista <3_<3. 

marraskuu
Marraskuussa me pidettiin halloween pirstaleet ja pukeudutiin ihanasti xd. Oli aika synkkää säätä, harmaata ja ihan vähän valoa vaan keskellä päivää. Oli jotain sukujuhlia, Helmin synttärit ja jotai perus vaan kavereiden kanssa oloo.

joulukuu
Joulukuu oli marraskuutaki pimeempi. Kävin tukholmassa ja jouluvalot sytty Aleksanterinkadulle. Koulut loppu ja tuli joulu. Innostuin koristelemaan pipareita enemmän mitä ennen ja jouluaattona sato vettä. Laitoin jouluvalot mun peilin ympärille. Näin joululomalla pitkästä aikaa Elliäkin ja lähin Tallinnaan shoppailemaan Lotan kanssa. Ja jopa löysin jotain vaatteita!

Nyt alko sitte uus vuos ja uudet kujeet! Taistelin koko eilisen päivän bloggerin kaa ku yritin vähän muutta ulkoasuu ja lopulta sitte onnistuinki :P, vaikken tiiä oonko vielä ihan tyytyväinen...

Ja mulla on jotain ongelmia flickrin kanssa, en saa sitä kuvakokoo, mitä yleensä käytän, ku sillä tulee oudot kehykset, ni jos joku osaa auttaa ni pliis tell me!

8 comments :