Thursday, 23 January 2014

MY ROOM

IMG_2595 IMG_2620 IMG_2648 ROOM IMG_2601 IMG_2632 IMG_2635
Noniiin, nyt on sitte menty yli 200 lukijan, ni päätin tehä tämmösen erikoispostauksen. Kuvissa siis näkyy mun huone (ja sitähän et varmastikkaan vielä tajunnu). En tiedä kuinka hyvin tosta saa selvää, millanen se todellisuudessa on, mutta toivottavasti ees jotenkin. Noiden valkosten verhojen takana on kaks seinää laisia, yhdellä seinällä on toi kaapisto ja yhdellä mun sänky.  

Mun huone on aika pieni, mutta toi iso peili tossa seinällä suurentaa sitä kummasti ja tykkään paljon tosta peilistä. Oon pitkään miettiny, että millasen sisustuksen haluisin, mutten oikeen tiiä vieläkään. Sain joululahjaks noita tekstityynyjä, ni oon nyt ihan tyytyväinen. Tykkään, kun on paljon valkosta ja sitte vähän muita yksinkertasia värejä. Kivaa piristystä tonne vois tuoda vaikka jotkut vaaleenpunaset sävyt :'). 

Tammikuussa on nautittu kirpeistä talvipäivistä, ni en oo oikeen ulos raaskinu mennä ottamaan kuvia. Aurinkoki aina välillä pilkahtaa esille ihanan kirkkaasti ja lumi on musta tosi kauniin näköstä ja ihanaa, että se kumminki tuli. Lauantaina meillä on koulupäivä, mennään laskettelemaan, ja mietin että mitenköhän sielläkin tarkenee. Ja sitä seuraavana viikonloppuna tapahtuuki sitte jotain jännää.. ;-)

18 comments :

 1. uuu mitä tapahtuu ;)???
  ja tuli vaa mielee en oo ollu kertaakaan sun uudessa huoneessa!!! :P
  mut niin siidu♥
  ja oikee siisti mun on niin pommi et huhhuh :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se selviää ehkä myöhemmin ;-) eivaa lähetään yhelle mökille ! :3 jaa kiitokseeet sun pitää tulla käymään!! <3 pommi on kyl iha kiva kans :-D

   Delete
 2. Voi ku sulla on ihana huone:) Kadehin kyllä niitä jotka osaa sisustaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En nyt tiiä osaanko omasta mielestä sisustaa :D mutta kiitos! :)

   Delete
 3. vauu tosi siisti huone sulla! väritki just hyvät! :)

  ReplyDelete
 4. ihana tyttö ja ihana huone <3 -helmi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana sinä ja kaunis kiitos! :*

   Delete
 5. ihan sikakivan näkönen huone!!:)

  ReplyDelete
 6. Hei, löysin sun blogin ja halusin haastaa sut blogissani http://star-moments.blogspot.fi/ , vaikka sulla onkin jo yli 200 lukijaa, koska sun blogi näyttää tosi ihanalta! Kiitos!:)

  ReplyDelete
 7. Niin täydellinen huone sulla!!♥

  ReplyDelete
 8. Hilla ootko menossa jämsän opistoon?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä viel, haen ainaskin :)

   Delete