Sunday, 9 February 2014

BONJOUR

Olin eilen ensin Jumbossa päivällä Elviiran ja Annan kanssa, ja oli kiva vähän kierellä ja taas ostaa vähän vaatekaapin täydennystä.. Sieltä matkustin Viljalle ja onneks löysin ihan perille asti. Pitkästä aikaa näin vähän riparilaisiaki ja jäin sinne yöks vielä :-). Nyt pitäs sitten siirtyä läksyjen ja muiden juttujen pariin. >.<

Kuvissa näkyy mun yhen päivän vaatetus. Oli muutama päivä melkeen plussan puolella, niin uskaltauduin laittamaan hameen päälle. Hirveet synkät sadeloskasäät, miksei vois olla jo kesä? Ikävä kesää ja kesävaatteita<3. Jouduin ite ottamaan nää kuvat sisällä, kun ei löytyny ketään innokasta kuvaajaa mulle ;-(. Kai se joskus (toivottavasti harvoin) näinki sujuu. 
IMG_3127 supreme5 IMG_3130 supreme6

14 comments :

 1. toi sun asu on niin yksinkertainen mut niin hieno! mistähän toi paita on?:) voi että sä olet kaunis! ja sul on niin kivan näköset kulmakarvat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kiitos kiitos! :') Se on Tukholmasta, kai Ohio nimisestä kaupasta jos oikein muistan :D

   Delete
 2. Tosi nätti oot!!:) Ootsä 9. luokalla? ja onko sulla luonnonkiharat?:) tooooosi kivat hiukset!:)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!<3 joo oon 9. luokalla ja on luonnonkiharat :-)

   Delete
 3. lestadiolaisiltahan on internet kielletty. mietin että kuinka on mhadollista että silti niin moni lessu pitää omaa blogia,kuten sinäkin? miks se ei oo väärin mutta se on väärin että esim. kattoo youtubesta jonkun videon? tää ei todellakaan mitenkää pahalla, ihan vaa mielenkiinnosta kysyn. osaaks sanoo? tai eipä siihen varmaan oikeeta ja väärää vastausta oo mutta ajattelin että mikäköhän on sun mielipide asiasta tai mitä sä luulet että yleisesti vanhoillisliikkeessä siitä ajatellaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä sä selität :DD ei oo internet kielletty, eikä blogin pitäminen eikä youtube

   Delete
  2. Missä tynnyrissä oot eläny ano1? XDXD

   Delete
 4. onko sulla sisaruksia?:)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. On, 2 isosiskoo 2 isoveljee ja pikkusisko :')

   Delete