Saturday, 14 June 2014

KUULUMISIA

IMG_7147
Collage
IMG_7146
IMG_7150
Heippahei!
Pitkästä aikaa ajattelin kirjottaa vähän pidemmästi kuulumisisa ja mitä on nyt meneillään. Kuvat on parinviikontakaisia, mun päättärimekosta. Oli tarkotus julkasta nää kuvat heti sillon muiden sen päivän kuvista koostuvan postauksen (<-click) jälkeen, mutta se sit vaan jostain syystä jäi. Ton mekon ostin Mohitosta, kun käytiin Tallinnassa äitin kanssa. Olinkin suunnitellu, että haluaisin jonkun vaalean mekon, mielellään vaaleenpunasen. Oon nyt niin innostunu vaaleenpunasesta ja valkosesta. Sillä reissulla ostin myös mm. viime julkasun (<-click) housupuvun River Islandista. 

Ysiluokka ja koko peruskoulu sitten siis päätty. Olin sinä viikonloppuna muutamissa yo-juhlissa, Iltsulla ja Sarkulla. Kävin kaks kertaa yöuinnilla, avasin cruiserikauden ja rullaluisteltiin Tuusulanjärven ympäri, eli 20 kilsaa! Oli ihan täydellinen sää ja tosi kivaa :-).

Sitte mulla alko työt, paras työ ikinä. Vein mun 4-vuotiasta serkkua uimakouluun. En ehtiny sillon tehä muuta, ku meni työajat ristiin kaikkien kavereiden kanssa. Eise haitannu, ku mulla oli nii hyvää seuraa, Samuelilla on nii hauskat jutut! xD Kävin itekki 8 päivän aikana 4 kertaa uimassa. Uiminen on oikeesti rankkaa, pitäs alkaa enemmän käydä uimassa :'D. Siinä välissä lauantaina oli iskän 50v juhlat. Kiirettä piti, kun yritin samaan aikaan ottaa valokuvia, auttaa keittiössä ja juosta ympäriinsä siellä sun täällä, kun jännitin meiän puhetta, mutta oli kivat juhlat.

Kävin Torstaina koululla tekee kurssivalintoja, jatkan siis syksyllä Oulunkylän lukiossa. Se on niin hankalaa. Merkkasin niitä  wilmaan ja sit se valittaa, et jotain päällekkäisyyksiä, mut en tajuu missä kohti! :x Eilen taas siivoilin ensin kotona ja sitte lähin sateessa Lotalle. Kira, Viivi ja Ida oli jo siellä, ku viimein saavuin paikalle. Jutskailtiin ja oli tosi hauska nähä parin viikon jälkeen ekaa kertaa! Käytiin uimassa ja se vesi oli niin lämmintä :') pysty oikeesti uimaan. Hehehh otetiin kans coolei artpiccei xd. Tänään Adan rippijuhliin, katotaan tuleeko sieltä joitain kuvia. Säät on ollu vähän sateisia ja tosi vaihtelevii aik jännää :o. Mut ehkä ne tästä taas aurinkoistuu :))).

4 comments :

 1. oi että sä olet hilla niin kaunis tyttö ♥ ja oikeesti, ens viikolla nähään, piste.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoos rakas saima <3 hehehh jepjep ;-))

   Delete
 2. ihana kun oli vaihteeks tälläne vähän enemmän pinnan alle menevämpi postaus! :-) tai siis kirjotit muustakin, kuin asusta yms.! nekin on kyllä kivoja :) ja aivan ihana mekko ja kengät ollut sulla ysin päättäreissä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :-) kiva että tykkäsit, mustaki kivaa vaihteluu tää c:

   Delete