Sunday, 15 February 2015

CENTRAL PARK

CENTRAL PARK AND THE STREETS OF NYCIMG_2761IMG_2735IMG_2798Blend10IMG_2789IMG_2755IMG_2769IMG_2750IMG_2763IMG_2867IMG_2806Blend11

                                                   Hat H&M / Coat Topshop / Bag Zara / Pants Zara / Boots Dinsko

Samana aamuna ku meidän lento lähti kohti Los Angelesia, käveltiin katuja pitkin Central Parkin nurkalle. Seki oli jo niin kaunis ja vielä tälleen talvella vähän koleella säällä, että ootan innolla kun mun ens Nycin reissulla varaan vähän enemmän aikaa ja meen tutustumaan tonnekki paremmin ;-). Voisin hehkuttaa tota kaupunkia ja sen tunnelmaa ja aamuja ja takseja ja kaikkea vaikka kappaletolkulla, mutta oon siis nyt täällä Californiassa San Diegossa ja täällä on niin täydellistä, et koitan käyttää mahollisiman vähän aikaa koneella! Toivottavasti täältä lisää myöhemmin :))

On the same morning as our flight was to Los Angeles, we walked the Streets of Nyc to a corner of 
Central Park. Even that in this winter kind of weather was so beautiful that I'm looking forward to my next trip to Nyc when I'll have more time and I'll go explore the Central Park better ;-). I could go on and on about that city and it's atmosphere and mornings and cabs and everything, but currently I'm here in California San Diego and it's so perfect that I don't wanna waste much time on the computer! Hopefully more from here :))

6 comments :