Wednesday, 25 February 2015

GRAND CANYON

IMG_4154
IMG_3886
IMG_4033
IMG_3964
Blend6
IMG_4092
Blend5
IMG_3833
IMG_4145
IMG_3919
IMG_4155GRAND CANYON VIEWS

Kun kerran noilla nurkilla oltiin reissussa, päätettiin käydä kattomassa Grand Canyon ja en todellakaan ollu kuvitellu, että se ois semmonen! Ei saanu kuviin mahtumaan tai näkymään miten iso ja hieno se oli, huhhuh. Eikä sitäkään oikee tajunnu miten syväki se oli. Toi oli suoraan sanottuna keskellä ei mitään, mutta näkymät oli monien autossa istuttujen tuntien arvosia c(:. 

When we were close by decided to go and see the Grand Canyon and I'd never thought it would look the way it did! Can't get the size and greatness to the photos, huh. And while looking at it I couldn't really figure out the deepness either. It situated in the middle of nowhere, but the views certainly were worth of the many driving hours c(:.

8 comments :

 1. Wow. Näis kuvis on niin paljon fiilistä. <3
  -angieee

  ReplyDelete
 2. Voisitko tehä sellasen jos me kysytää ja sä vastaat? Vai ookko jo tehny? Tai jos oot ni haluisitjo trhä uuden? Ois kiva jos tekesit jotia videoita tänne jossa kerrot mitä oot tehnu ja sillee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon joskus tehny ja voisin ehkä tehä uuden jossain vaiheessa c(: sitku on aikaa vastailla ja jos tulis siihe kysymyksii sitte. hmm videot on vähä jännittävii ni en tiiä teenkö ku en osaa olla hyvin niis enkä tiiä mitä sanoisin yms :-DDD

   Delete
 3. Voitko tehä kysymys vastaus jutun? Vai ookko jo tehny?

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon joskus kauan sitte tehny mut voisin jossain vaiheessa tehä uuden :-)

   Delete
 4. ootko säästäny pitkää tota matkaa varten vai miten sulla on rahaa? käytkö töissä lukion ohella? aivan mahtavaa että matkustelet :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun vanhemmat makso mulle ton varsinasen matkan mut mulla oli käyttörahoiks tonne sillee yleisesti säästössä jotain synttäri ja viel rippilahjarahojaki ja ennen reissuu säästin sillee et en hirveesti ostellu mitään. Käyn satunnaisesti hoitaa lapsia, mut ei muuta :-) ja jeps rakastan matkustelua ja siihen haluunki käyttää rahaa!

   Delete