Saturday, 18 April 2015

TRENCH COAT

IMG_4833
Blend1
IMG_4881
Blend2
IMG_4838
IMG_4858
Trench coat 2nd hand / Bag Zara / Shoes New Balance / Pants 2nd hand / Top Monki / Choker and rings H&M 

Hyvää lauantai-aamua! Oltiin eilen pienimuotoisesti juhlistamassa Sarkun synttäreitä käymällä syömässä. Oli tosi hauskaa ja (isot)!!! hyvät annokset ahdattiin masuihimme :)). Mulla ei ollu siellä kameraa mukana ja nää kuvat onkin keskiviikolta, kun näin Lottaa ja Kiraa. Lotta oli just palannu Nycistä, ni arvaa vaan tuliko siinä sen tarinoita kuunnellessa mieli lähtee itekki sinne? (tuli) Koska meiän visiitti jäi sillon niin lyhyeks, niin mulla onkin hyvä syy palata sinne kaupunkiin joku päivä jes c:. 

Keväällä erehtyy ajattelemaan, että ois lämmin, koska auringon paistaessa yleensä onki. Mutta totuus iskee siinä vaiheessa, kun aurinkoa ei näy missään ja on vielä unohtanu huivin kotiin ;(. Toisinsanoen olin vähän kylmissäni, kun ekaa kertaa uskalsin laittaa ton ohkasen kevät-trenssin päälle. Ostin sen viime syksynä kirpparilta, muttei oikeen oo ollu sopivia säitä sen käyttämiseen. Oon miettiny sitä, ku sanotaan että ulkona vilustuu ja tulee kipeeks, mutta oikeesti siitä kylmästä ei varsinaisesti tuu kipeeks, vaan että vastustuskyky heikkenee siellä kylmässä. Mutta jos on kylmässä, muttei kuitenkaan tuu kipeeks sillä kertaa, nii heikkeneekö vai vahvistuuko se vastustuskyky? :-D 


Happy Saturday morning! Yesterday we celebrated my friend Sarkku's bday by going out to eat with a few friends. We had fun and enjoyed (huge) yummy portions :)). I didn't have my camera with me so these pics are from Wednesday when I met up with Lotta and Kira. Lotta had just arrived from Nyc and guess did I feel like really wanting to go there as she told all about it? (yes i did!) Because our stay in Nyc was so short, I have a good reason to go back to that city one day, yay c:.

In springtime I tend to think it's so warm because in the sun it is. But the truth hits in the face when there's no signs of sun and I've  forgotten my scarf home ;(. So I was a little cold, when I for the first time dared to put on my spring trench coat, which I bought it from a flea market last autumn but I haven't had the chance to use it yet. Well now looking forward to warmer weathers!

5 comments :

 1. Oot nii ihana tyylilyyli etten kestä! Ja toi on nii kiva ku kirjotat myös enkuks!! Tykkään 😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. jeee kiitos ihana kuulla tämmöstä! ja hyvä jos on hyötyy noista enkunkielisistä kans c: ku tykkään kirjottaa enkuks myös, mutta se kirjottaminen kestää sit tuplasti pidempään :-D

   Delete
 2. kivat vaatteet ja muutenki kiva blgi mutta tos vikas kuvas sul paistaa rintsikat ihan liikaa läpi... :,D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi kauhee etkö oo ennen rintsikoita nähny

   Delete
  2. kiitos! ja joo mun koneella ne ei näy pahasti läpi, mutta toisilla koneilla/kännyköillä voi näkyy enemmän.. ja mulla oli melkee kokoajan takki kii ni ei huolta :').

   Delete