Sunday, 31 May 2015

WHITE LACE X SUEDE

IMG_8173
Blend2
IMG_8129
IMG_8138
IMG_8153
Blend3
IMG_8142IMG_8175
Blend1
IMG_8139
IMG_8158
Lace skirt Stradivarius / Suede top Stradivarius / Shoes Dinsko / Bag my sister's / necklace Promod / Rings RI, H&M, mum's 

Photos Louna Klemetti

Ilmeisesti oli hyvä päivä ku noin hymyilytti! Tältä näytin lauantaina, ja tykkäsin tosta asusta(!!), kun kävin hakemassa todistuksen ja sieltä riensin pariin yo-juhliin. Laitan vähän muita kuvia päivältä myöhemmin. :-)
Selasin pari viikkkoo sitte mun blogia alaspäin ja mun vanhoissa postauksissa on ainaki parikyt kommenttia jokaisessa, mitä on tapahtunut? Oonko mä käyny tylsäks vai ootteks te vaan laiskistunu? Please help ois niiin kiva jutella mun lukijoiden kaa!! <3 Tykkään taas tällä hetkellä ihan hirmusti tästä hommasta ja yks parhaista puolista onkin palautteen ja kommenttien saaminen. Sanokaa vaikka ees et paska blogi ja miks ni yritän tehä jotain jos pystyn :33.

Guess I had a good day yesterday? I'd say so by looking at the smile on my face! I looked like this, and I liked my outfit(!!), on Saturday when I went to get my report card and then hurried off to a couple graduation parties. More photos to come later on. :-)
I went through my blog a couple weeks ago and in my old posts there are at least twenty comments each, what's happened? Have I gotten boring or have you just gotten lazy? Please help it'd be awesome to chat with my readers!! <3 I like doing this a lot at the moment and one of the best parts is getting feedback and comments. Just say that you've a shit blog and why so I'll try to do something about it if I can :33.

28 comments :

 1. Kivsu blogi sulla muru 😏❤❤

  ReplyDelete
 2. toi sama juttu on varmaa käyny joka ikisessä blogissa, ihmiset on vaa niin laiskoja kommentoimaan nykyään. mut pitää muistaa että kyllä ne ihmiset lukee postaukset kumminki!

  oot niin luonnokaunis! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! Pitäs varmaa olla yhtä helppo kommentoida ku esim igsee ni useemmat jaksais kommentoida :3 Niimpä, tulee vaa enemmä varmuus et ihmisiä kiinnostaa, jos on saanu kommentteja c:
   Suuret kiitokset! :'))

   Delete
 3. Ihania kuvia hilbs t. Yx melkeen joka postaukseen kommentoija hihi

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitus c(: jee jatka samaan malliin ;-)))

   Delete
 4. Ihana asu ja oot ihanan ruskee jo nyt ! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti!! :) koeviikolla oli hyvät säät ja luin ulkona ni sain vähän väriä c;

   Delete
 5. Mun mielest tää sun blogi on kaikkkee muuta kuin paskaa
  Mäki tykkään sun asusta ah ihana!
  Oot niin kaunis wow

  ReplyDelete
 6. Ihan sairaan ihanat noi vaatteet!!! Ihana tyttö ja ihana tää koko blogi ❤ oon yrittäny sillon tällön kommentoida tänne mut tää on lagannu jotai..

  ReplyDelete
  Replies
  1. yhyy toivottavasti ei useella lagaa ;o kiitos klade!<3 millo tuut tänne päi? :-))

   Delete
  2. En tiiä! Oon kyllä yrittäny miettii et missä ois sopiva viikonloppu! Ehkä seuraavana viikonloppuna?

   Delete
 7. Ihana asu ja kivoja kuvia!! Pakko sanoo etten usein kommentoi ku oon nykyää nii laiska siin, vaik tiiän kyl itekki kui hyvä mieli siit tulee :,) sun blogi on mun yks lemppareista, oon aina iha mielissää ku on tullu uus postaus, inspiroit mua paljon ja ihailen sua monella tapaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau mikä kommentti :o Suuri kiitos, ihana kuulla! Tuli tosi hyvä mieli :')

   Delete
 8. Sairaan kiva asu ja oot ihanan ruskee *__*!
  Kommenttien vähyydestä on puhuttu aika monen muunki blogissa, lukijat on varmasti vähän laiskistunu kommentien laitossa, vaikka kommentit on just se asia mikä bloggaajaa motivoi lisää! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä, pitäis keksii jotain mist lukijat haluis ns keskustella ni ehkä innostuis taas lisää kommentoimaan x) Ja kiitti kiitti! :*

   Delete
 9. ite tykkään sun blogista ihan simona!

  ReplyDelete
 10. Ohopsista, täällä ainakin yks, jolla oli ennen tapana kommentoida sun blogiis useemminki! Jotenki se on vaan jääny, en itekään tiiä miks hahha:-D Mut ihan yks lemppariblogeista edelleen ja oot kyllä niin kaunis ja tykkään tost asusta sikana myös! Kannat kaikki vaatteet niin upeesti pakko sanoo!:-) Ja siis esim toi 5. alin kuva; näytät ihan joltaki mallilta,wou!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. jaiks kiitos hirmusti! harmi että on jääny (mullaki on kyllä jääny joistain blogeista), mutta kiva ku taas jaksoit kommentoida :)) ja suuret kiitokset :O mahtava kuulla tämmöstä :**

   Delete
 11. Ihania, tykkään näisä kuvista paljon!!!
  -sofia

  ReplyDelete
 12. Ihania, tykkään näistä kuvista paljon!!!
  -sofia

  ReplyDelete
 13. hilla just toi sama ton kommentoimisen kans!!!! sulla on just ihana blogi ja aina ihania kuvia <3 se vaa tää kommentoiminen pitäs tehä jotenki helpommaks ku se on ku mikäki urakka et saa laitettua kommentin..

  ReplyDelete
  Replies
  1. noniimpää, sullaki btw ;) jep tai sit ollaa kiireisii (ja laiskoja X))

   Delete
 14. luen nykyää enää jotai alle 10 blogia ja tää on yks niistä, että voit kyllä olla ylpee itestäs kun kirjotat nii hyvää blogia ! ja sun kuvia on kivaa kattoo kun oot niin kaunis ja nii hyvässä kunnossa :) ja tyyliin saa aina inspistä sulta kyllä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeeee kivaa Anna!! ihana kuulla thank yoou :**

   Delete