Tuesday, 21 July 2015

FOLLOW THE

IMG_9223
IMG_9192
Blend1
IMG_9198
IMG_9189
Blend2
IMG_9221

FOLLOW THE SUNLIGHT


Photos by Saraliina Muhonen

Oon joku kukkahirmu, tai sit ne näyttää vaan kivoilt kuvissa. Ne on niin värikkäitä ja raikkaita ja semmonen kesäjuttu. Tykkään muute tosi paljon näistä kuvista, tuli aikalailla semmosii, mitä mun päässä mietinki! Vaikka näytän vähän hassulta joissain, ni se on iha cool ;-). Ja kiva valo tai jotaain, valo on se juttu.
Mulla on muute pieni kriisi nyt sen kanssa, että onko nää kuvat liian isoja? Ku ne toiset on aika pieniä, mut taas näissä pystykuvat on aika isoja. Mistä mä löydän kultaisen keskitien jossa on vaaka ja pystykuvia, hahah x.x ?

I'm crazy about flowers, or they just look really good in photos. They are colorful and fresh and summerish. Btw I really do like these photos. They turned out quite like I'd planned in my head! Even though I look a bit funny in some of them but it's cool, don't you think ;-). The light is nicee and light is the thing you know,
I have a little problem with weather these photos are too big? The others are quite small, but in these the vertical ones are quite big. Where can I find the golden mean with vertical and horizontal photos, haha x.x ?

6 comments :

 1. Voiku kesäisiä kuvia ja ihana sä! ❤️ (opin vihdoi kommentoimaa puhelimel näihi postauksii xd)

  ReplyDelete
 2. Wouu!! Kaunis hilla ja hyvin kuvannu sarkku t. Elbs

  ReplyDelete
 3. katottii näit kuvii äitin kaa ja äiti oli iha lumoissaa ku oli nii upeita kuvia. Nää näytti iha fashion kuvilta jostai ulkomailta. wow good job :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikää nii ihanaa kiitos!! Ja kiitokset kuuluu Sarkulle ku otti nii hienoi kuvii :'))

   Delete