Tuesday, 14 July 2015

MS RED

IMG_9537
Blend1
IMG_9532
Blend2

IMG_9535
Dress Mohito / Bag Zara / Shoes DinSko / Rings H&M, RImum's

Photos by Saima Halonen

Jes sain nyt ongelman ratkastua ja saan laitettua kuvia taas ilman niitä reunoja! Joten alan tykittää postauksia x)). Kuvissa mekko, jonka puin päälle meiän leiriläisten konfirmaatioon, kun oltiin riparilla isosina :). Oli tosi hauska viikko kaikki isoskamut ja leiriläiset oli niin kivoja! En nyt kerkee muuta kertoo, ku pitää kiiruhtaa bussiin. Kuulemiin!

Yay I finally solved the problem with the photos! So I'll start posting more again x). I wore that dress in a confirmation as I was a big in a confirmation camp last week :). I had a very fun week, everybody was so nicee! I haven't got any time to write more, but laters!

9 comments :

 1. Ihania ja niin kesäisiä kuvia!

  ps. miten sait sen ongelman ratkaistua..? mä nimittäin kamppailen flickrin reunojen kanssa yhä, hehhe :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiittikiitti! :')

   joo, eli mä kekkasin vaan semmosen, että otan siitä html -koodin alusta pois kohdan data-flickr-embed="true", niin että siihen alkuun jää toi <a ja koodi jatkuu href=...

   eli kumitin joka kuvasta vaan ton kohdan pois ku huomasin, että mun aiempien postauksien kuvien koodeissa ei ainakaan ollu tota yhtä kohtaa :-D. Vähän monimutkasta, kun jokasesta pitää ottaa toi pois, mutta mulla toi nyt ainaki toimii x).

   Delete
  2. HEI ,kiitos x 100!!

   pelastit mut oikeesti! meinas tukka lähtee päästä, kun ton kanssa aiemmin kamppailin.. mutta nyt sain sen toimimaan! KIITOS ♥

   Delete
 2. Voikko kertoa siitä leiristä enemmän ja laittaa kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en ottanu sieltä kuvia, muutenku noi tässä postauksessa ja en muutenkaa tiiä mitä kertoisin XD ja ku se ei ollu mun ripari ni ois hassu niin pitkästi jotain kertoo c(: onks jotain erityistä mitä haluisit tietää? :)

   Delete
  2. Et mitä teit siel ja ketä sun kaa oli ja oliko siel jotai hiljasempia ketä ei niinkää huomioitu ja oliko teillä eri sääntöjä kuin muilla riparilaisilla :) oot muuten tosi hyvä blogaaja♡

   Delete
  3. No me huolehdittii ne riparilaiset mm. oppitunneille ja nukkumaan ja ajois kaikkiin ohjelmiin, ja siel aulas oltiin niiden kaa ja muutenki vapaa-ajal pelailtii ja järkättii jotain niille ain välillä. Oltiin vähän kaikkien kaa ja oli hiljasempia mut koitettiin huomioida kaikkii ihan samalla tavalla :-). Me saatii olla vähän vapaammin, valvoo pidempää eikä tarvinnu sillee opiskella tietenkään :D. Ja kiitos! :')

   Delete
 3. Mitä teitte siellä, oliko siellä hiljasempii ihmisii ja miten huomioitte heitä, kenen kaa olit ja oliko mitää iltaohjelmaa illalla vai heti nukkuu oppituntiwn jälkee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tos ylempänä jo vastasin ja jooo järkättiin joka ilta iltaohjelmaa ja mun mielest se oli paras ohjelma ain ne oli nii hauskoja juttuja mitä pidettii c(;.

   Delete