Thursday, 2 July 2015

SUMMER DAYZ

IMG_9111
IMG_9089
IMG_9103
IMG_9126
IMG_9138
IMG_9158
IMG_9231
IMG_9237
IMG_9275

WEDNESDAY SNAPS


Olipa kiva keskiviikko! Olin päivällä kaivarissa, aurinko paisto ja näin vikaa kertaa Lidiaa pitkään aikaan.. Sit kävin yksin subilla hahah ja menin sit Sarkun kanssa puistoon istuskelee ja juttelee. Illall vielä lähettiin Elviiralle jaa emmä tiiä oli vaa jotenki hauskaa :3. Kiva pitkästä aikaa jutella kaikkien kaa kunnolla. Tänään aamulla nukkuttiin ulkona auringossa, huh hellettä! Mutta parasta nyt ku on niin hyvät säät :)). Tänään pitäis viel miljoona asiaa tehä mutten jage ku haluun mennä ulos hengailee. Oh rakastan lomailla! <3 Meen Lauantaiks Tukholmaan shoppailemaan, mutta tyhmää ku laivalla menee niin kauan, mutta ei voi mitää :P. Kuulemiin!

What a nice Wednesday I had! I spent the day in Kaivari, the sun shone and I met up with Lidia for the last time for a long time.. Then I ate subway and went to see Sarkku who I chatted with in a park for a couple hours. In the evening we were off to Elviira's and I had fun :3. It was nice to have time to talk. This morning we slept outside in the sun, huh warm! But it's so cool that it's a good weather :)). Today I should do a million things but I don't want to, I wanna go out and hang out somewhere. I love to be on a vacation! <3 For Saturday I'll be in Stockholm shopping, but it's stupid that it takes such a long time with the boat, but can't help it :P. See ya!

6 comments :

 1. Ihan sikke kivoi kuvia nää!!!! Tykkään on tää kesä ihanaaaa :-) t. 2v typy

  ReplyDelete
 2. Hei moi! Mulla on huomenna alkamassa sama kesätoimittajan duuni Helsingin kaupungilla kuin sulla, ja siksi ajattelinkin tulla utelemaan, että millasta siellä oli? Kuinka monta blogijuttua ehdit tekemään, kuinka pitkiä työpäiviä sulle annettiin? Oon ihan paineissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Hei mahtavaa, ja sori huomasin kommentin vasta nyt eli ilmeisesti sulla on jo alkanu työt siis? Oli tosi kivaa, ne työkaverit autto aina kun kysy (oli tosi mukavia muutenki), mutta kuitenki sai tehä itsenäisesti niitä juttuja. :-) Oisinko kirjottanu n. 3 juttua viikossa ja joskus ku niitä tapahtumia oli myöhemmin iltapäivällä/illalla, tuli tehtyä pidempi päivä, niin keräsin ylityötunteja ja otin sit yhen päivän vapaaks, että niitä tunteja on se tietty määrä viikossa, periaatteessa päivittäin se 7h 15min, mutta välillä voi olla just pidempiä ja sit taas lyhyempiä päiviä. Hahah ei tarvi olla paineissa hyvin se meneee :').

   Delete
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia sun blogissa! Tuo kuvien laukku on magee :-)

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitokset!! :')) ja thanks mäki tykkään siitä c:

   Delete