Friday, 21 August 2015

BEIGE&BLUE

IMG_0753
IMG_0748
IMG_0766
Blend1
IMG_0761
IMG_0771
Shirt Bik Bok / Shorts Levi's (2nd hand) / Trench coat Sand / Bag Zara / Shoes Vagabond / Shades Forever 21 

Kävin eilen taiteiden yössä pyörimässä ja oli jotenki kiva fiilis siellä. Oli niin paljon ihmisiä, soi musiikki ja oli hulinaa & hälinää. Oli järjestetty kaikkia pieniä ja isompia juttuja. Tykkään ite järkätä kaikenmoista, mutta siinä on aika iso homma, nii arvostan ku joku jaksaa järkkää jotain :)). Ja kans sitä ku ihmiset osallistuu. Ja nyt just Helsingissä on paljon semmosta, kivaa! 
Oon tämmöstä paitaa ettiny kauan ja löysin joskus kirpparilta melkein, mut se oli liian iso enkä hirveesti tykänny siitä. Nyt kun Bik Bokissa oli alessa toi, ni oli pakko ostaa! Sininen näyttää niin hyvältä farkun kanssa ja toi on mukava päällä c(:. Joskus tulee semmosia virheostoksia (maksaa 50e rumasta paidasta ja käyttää joku 2 krt pakosta), mutta joskus taas ostaa jonkun trenssin kirpparilta ja kokoajan vaan tykästyy siihen enemmän! (nimimerkillä hilla)

Sit vähän eri aiheesta, että nyt lomaillessa mulla on ollu paljon aikaa bloggailla ja tää onki nyt tosi mukavaa. Oon myös ollu aktiivinen ja kuljettanu kameraa mukana eri paikoissa. Mutta tää vie oikeesti _paljon aikaa_ !! Ensin raahaa kameraa koko päivän mukana, sit ottaa (tai joku kaveri, sisko tm ottaa) ne kuvat, käy kuvia läpi, muokkailee ja mallailee (missä järjestyksessä laitetaan, ku toi on kokovartalo ja tossa kattoo tonnepäin yms, tää on tän värinen ja voiksen laittaa ton jälkeen, väliin tarvis jonku maisemakuvan ja noissa kaikissa taas näkyy vettä ja noissa ei YMS!) , mahdollisesti myös netissä pitää muokkailla, sit kaikki kirjottaminen. Kun on vihdoin saanu kaikki ajatukset purettuu ni vielä kääntäminen, joka aluks tuntuu niin vastenmielisen paljoa aikaa vievältä ja vaan tyhmältä, (koska kirjotat koko tekstin uusiks!!) mutta rakastan sitä puuhaa ku voi sillee leikitellä niillä lauserakenteilla, että miten sanoo minkäki :-DD. 

Mut pointti oli et sit päälle pitää stressaa jostai ulkoasusta, jota ei vaan jaksa alkaa muokkaa vaikka haluis, huhh! Samalla joku miljoona muuta asiaa päässä ja lisäks on laiska ja aikaansaamaton XD.

____________________

// ENGLISH I went to the Helsinki arts night yesterday and I really liked the atmosphere.  There were lots of people, music and a good amount of noise. Smaller and bigger things had been organized. I like to organize stuff myself but it always is quite of a big deal so I really appreciate when somebody does it :)). And it's also cool when people participate in it. And at the moment that's happening in Helsinki, nice! 
I had been looking for a shirt like the one in the photos and almost found one from 2nd hand but unluckily it was too big and I didn't like it. Now I found the perfect one from Bik Bok with a discount, so I had to buy it! Blue looks so good with jean and the shirt's also comfy c(:. Sometimes I make terrible mistakes (like buying a shirt for 50euros and wearing it for 2 times just for the pity) but sometimes I buy a trench coat from 2nd hand and like it more and more all the time!

Then about something else. I've had plenty of time to blog as I'm on holiday and it's been really nice. I've also been active and had my camera with me quite often at different places. But blogging takes _so much time_ !! At first you have to have your camera with you, then you have to (or your friend has to) take the photos, go through them, edit them, decide the order (that photo's a close up and in that one I look at that direction and in those ones there's the sea in the background and there I'd really need that sort of a photo ETC!) and then it's the writing. After I've gotten my thoughts out it's time for the translation which at first feels soooooo awkward 'cause it takes so much time and I just basically have to write the text twice with feels stupid! But when I get to it I just love doing it and playing with the phrases and stuff :-DD.

But my point was that on top of it I have to stress about the layout which I'd really like to put time into but I just can't, huh! And at the same time I've got like a million things on my mind too but still I'm so lazy and inefficient.

No comments :

Post a Comment