Saturday, 29 August 2015

BOATIN'

IMG_0394
IMG_0392
IMG_0416
IMG_0395
Blend22
IMG_0421
IMG_0403

BOATIN' TO THE SUNSET


Yhtäkkiä muistin, että mulla on nää kuvat jemmassa ja päätin tulla heti julkasemaan, koska nää on yhtii mun favorittei! Veneily, järvi, auringonlasku, kesä, mökkeily ja parhaat mimmit ;-). Fiilis kohillaan (jonka saattaa huomata myös mun ylinauravasta naamasta).

Sain eilen illalla myöhään yhen miljoonatuntiakäytetty -projektin päätökseen, nimittäin kuvienläpikäynnin (toiselta) koneelta. Alotin sen varmaan puoltoista vuotta sitte X). Tässä oli kyl taukoo, mutta nyt se oli pakko tehä loppuun. Halusin ne kuvat kovalevylle, ettei ne yhtäkkii katoo ens vuoden aikana. Suurimmaks osaks mun piti poistella semmosia turhia kuvia keväältä 2012 ja oikeesti en voi muuta sanoo ku :DDDDDDDDDDDDDDD (!!!!!!). Ensinäkin kuvauskohteet, (kun oon käyny ottaa taidekuvia) oli jotain leikkimökkejä, tai kuvia kuivuneesta rumasta pellosta. Toiseks tarkennus oli välillä vähän unohtunu ja kuvat oli joko ihan sumeita tai sit vaan heilahtaneita. Sit tietenki löyty semmosia "cooleja" tarkennus jossain purkissa tai ruohossa tm että ihmsiet epätarkkoja. Sit siel oli miljoona lähinaamakuvaa jokaisesta kaverista (ja musta), ja ilmeet yleisesti niin epäonnistuneita. Kaiken kukkuraks muokkailut on jotain ihan yli värikorostus tai muita säätöjä XD. Ja pahinta on, et mun mielestä ne oli sillon hienoja kuvia ja laitoin niitä blogiin (?) PLUS että tosta ei ees oikeesti oo paljon aikaa ja mitäköhän ajattelen mun nykyisistä kuvista kolmen vuoden päästä sitte...

No oli ainaki hauskaa niitä läpikäydessä :-D. Mutta nyt vielä niin paljon tehtävää tälle päivälle joten pitää mennä, hyvää lauantaita!


____________________


// ENGLISH I suddenly remembered that I still had these photos to show you. I decided to come and publish them straight away because they are some of my favourites! Boating, lakes, sunset, summer, spending time at a cottage and my best chicks ;-). The atmosphere at it's best (which you can also see from my over-happy face).

Yesterday late at night I finished a project that had taken like a million hours hahah. I went through all my photos from the other computer. I started it like one and a half years ago X). There was a break  tho but now I had to finish it before I leave so I get my photos safely to a hard disk. Mostly it was about deleting pointless photos from spring 2012 (when I got my camera) and I can't say anything but :DDDDDDDDDDDDD (!!!!!). To begin with the objects I had photographed, they were little wooden  playhouses or dry fields. Secondly sometimes the focus had been forgotten and the photos were blurry or I'd moved the camera way too fast. Ofc there were those "cool" ones with the focus in the front in a bush. Then there were thousands of close ups of me and my friends and faces were normally failed. And on top of all my editing was horrible with super bright colours and other XD. The worst thing is that I thought they were good photos and I put them in my blog (?) PLUS that it isn't that many years ago so wondering what I'll think about my current photos after three years...

Well at least it was a lot of fun going through them :-D. But I have so much stuff to do today so gotta go, have a great Saturday!

10 comments :

 1. Ääks ois ihan huippua nähä noita kuvia jossain postauksessa, jossa kertosit vähän sun blogitaipaleesta yms!:D

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tuli kyllä mieleen toi, että joskus varmaan teenkin semmosen :P, sitku on tarpeeks aikaa ja sopiva hetki, esim ns mun blogin synttäreinä tai semmosiin aikoihin :') mutta kiva kuulla että kiinnostais c(:.

   Delete
 2. Ihania kuvia ♥! Mikään ei oo kyllä niin hauskaa kun kesällä veneily hyvässä ilmassa ja seurassa :D

  ReplyDelete
 3. Just samaa mietin kun selasin mun 2012 blogipostauksia :DD auts mitä juttuja ja kuvia!
  Tykkään sun blogista ! Ü

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mäki joskus selasin myös mun niitä postauksia ja jouduin palauttelee luonnoksiks ihan järkyttävimpiä XD. Oi ihana kuulla! c:

   Delete
 4. Oi niin ihania kuvia, oikeen välittyy tuo ihana kesäyön tunnelma!! Sulla on hyvä taiteellinen silmä, ja tää blogi on hyvä inspiraation lähde :)

  ReplyDelete
 5. Voisitko tehdä kysymys vastaus postauksen ja noi kuvat on tosi ihania❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, mietin että pitäiskö mun tehä se vaihtovuoden jälkee, ni vois kysellä sit siitä aiheesta kanssa. Tai jos mulla on aikaa sen aikanaki, pitää kattoa! :)) kiitokset :')

   Delete