Monday, 3 August 2015

BRAID CROWN

IMG_9933
IMG_9953
Blend11
IMG_9944

THE BRAID GROWN & BLOGGING OUTSIDE


Kokeilin yks päivä ekaa kertaa lettikruunua itelleni ja tykästyin siihen (lue: niin, että pidin sitä vielä seuraavanakin päivänä, vaikka se hapsuttiki vähän joka suuntaan yön jälkeen). Aika yksinkertanen tehdä, mutta kuitenki ihan näyttävä x). Muutenki tykkään hiuksissa, kuten pukeutumisessa myös, mahdollisiman monipuolisista jutuista. Lettikampaukset on myös hyviä, kun ei tarvii kuumilla raudoilla tuhota hiuksia ja ne on kivan kesäisiä. Hahhahh tulipa monta hyvää syytä pitää lettikruunua :----). Jos tiedätte muita kivoja lettikampauksia, niin kertoilkaaa ihmeessä, rakastan lettejä!
Ja vaikkei ulkona aina paistakkaan aurinko, kesällä on kiva istiuskella ulkona ja kirjotella postauksia. Viime postaukseen (<-click) tulikin ihan hyvin juttua :'D. Sitä nimittäin kirjottelin tossa. Mulla on ovi ulos omasta huoneesta, niin siinä ulkopuolella on mukava olla, pääsee nimittäin helposti hakee kamoja sisältä (tärkee). Ja ainiiin toinen kuva vähän paljastaa sen, että sain jaettua mun instagramfeediä tohon blogin alalaitaan. Oisin halunnu, että ne vaihtuu, muttei se oikee onnannu. Toiki on ihan ok c(:. 

A few days ago I tried a braid crown on me and I liked it (so much that I wore it the next day even if it was kind of a mess already) Quite simple to do but still looks good x). And like with dressing, I like to try diverse styles and things. With braid hairdos you don't even need to destroy your hair with hot hair irons and they are summery. Haha well there you have many good reasons to wear a braid crown :----). If you know any other nice braid hairdos, please let me know: I love braids! 
And even if the sun isn't shining it's nice to sit outside and write posts. I guess I had a lot of writing to do on my last post (<-click) :'D. That's what I was writing there. And btw from my second photo you can see that I got a part of my instagram feed on my blog, yay c(:.

2 comments :