Tuesday, 11 August 2015

BY THE LAKE

IMG_0286
Blend2
IMG_0297

Photos by Saraliina Muhonen

Miten vesi voi olla niin kiva? Rakastan uida luonnon vesissä, käydä veneilemässä ja vaan kattoa vettä. Myös kaikki vesiurheilut on tosi hauskoja. Mustahan tulee vielä surffaaja ja suunnitelmissa ois myös kokeilla kite boardingia yms..
Suomen järvet on tosi nättejä, mut oih miten ihania meret on? + kun siihen vielä lisää auringonlaskun wow. Toisaalta myös vähän pelkään vettä, ja joskus eksyin google mapsissa tyynelle valtamerelle seikkailemaan ja sitä vaan jatku ja jatku :o ja se oli tosi ahdistavaa. Ja seki kun kuvittelee miten syviä ne on? Huhh. Muutenki meret on tosi pelottavia. Katoin joskus puol vuotta sitte sen dokumentin Thaimaan tsunamista ja vaan itkin ku se oli niin surullista. Olin aina kuvitellu pienenä, että tsunamit on semmosia, että iso sininen aalto tulee ja iskee pitkälle rantaan ja että silleen siististi se vesi menee pidemmälle mitä normaalit aallot. Mutta siinä dokumentissa se ruskee vesi tuliki yllättävän hitaasti, mutta silti vaan keräs kaikki kamat mukaan ja tuhos ja valu vaan eteenpäin joka kolosta pidemmälle! Se ei näyttäny yhtään ns. voimakkaalta, mut kaikki kuitenki tuhoutu siinä :-D. 
Kuvissa istuskelua laiturilla, ku oltiin mökkeilemässä! :-)) Ja ens postauksessa kirjotan mun elokuusta ja vähän vaihtoonlähdöstä.

Oh how I love all kinds of water, swimming in it, go boating or just admire it. Also many water sports are a lot of fun. I'll be a surfer one day hahah and I'd like to try kite boarding etc..
Finnish lakes are really pretty but oh, the oceans are gorgeous! plus when you add a bit of sunset in it wow. In the other hand I'm a little afraid of oceans and water. I once found myself in google maps sailing through the pacific ocean and it just continued :o that was scary. And when you start imagining how deep they are? Huhh. About a half a year ago I watched a documentary about the tsunami in Thailand (that happened 10 yrs ago) and I just cried, it was so sad. I had always imagined tsunamis very different, like they'd be a big turqoise wave that smash the beach and some more. But it was this brownish grey water that came surprisingly slowly but made it's way to everywhere grabbing everything with it. It didn't look that powerful but it still was and distroyed so much :-D. 
In the photos I'm sitting by the lake when were were at the cottage :-)). In the next post I'll be writing about my August and a lil about the coming exchange year.

No comments :

Post a Comment