Monday, 24 August 2015

TAMMISAARI EKENÄS

IMG_0782
IMG_0784
IMG_0818
Blend3
IMG_0794
IMG_0824
IMG_0920
IMG_0856
Blend4
IMG_0842
IMG_0921

SNAPSHOTS - A SUNNY DAY


Kuvat viime perjantailta, kun kävästiin Tammisaaressa. Se oli söpö pikku paikka, jossa oli paljon vanhoja värikkäitä taloja. Kierreltiin ympäriinsä, käytiin syömässä ja kahvilla :--). 
Meillä oli eilen mun papan juhlat ja lähtiessä kaikki toivotti mulle hyvää vuotta, niin tuli vähän semmonen huhh (nyt sitä oikeesti ollaan lähössä) olo. Sit sain just mun lentoliput ja alko jo vähän jännittää. Viikko ja yks päivä lähtöön! 

___________________

// ENGLISH Photos are from last Friday when I visited Tammisaari. It was a cute little place with colourful old  houses. We strolled around, had lunch and coffee :--).
Yesterday we celebrated my granddad and when people were living they wished me a good year and I started to feel that I'm really leaving soon. Then I just received  my flight tickets and I'm getting a little nervous. Just a week and a day to go!

7 comments :

 1. Hui, varmana jännää aikaa... muistan, kuin vuos sitten muutama kaveri oli samassa tilanteessa kuin sä nyt. Nauti niin viimesistä hetkistä Suomessa ♥ + tammisaari on söpö! ihania kuvia

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo onhan tää D: hehee mä koitan nauttia :---) ja niin olikin, kiitos!!

   Delete
 2. ihania kuvia, ihanan näköstä!! ihan hullua että lähet niin kohta..

  ReplyDelete
 3. Ihania kesäkuvia ♥ :3 Ja superkivat noi sun kengät ja laukku! :>

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete