Monday, 17 August 2015

YELLLLOW

Blend11
IMG_0602
IMG_0680

YELLOW  x  GRUNGE  x  GOLDILOCKS


Oon pitkään yrittäny työstää sitä, että siirtyisin käyttämään värikkäämpiä vaatteita. Nyt hyödynsin alennusmyynnit ja ostin 4 eurolla Monkista keltasen topin. Puin mun lemppari shortsit jalkaan, jollon tää asu näytti vielä liian värikkäältä ja jotenki rajulta, eikä sopinu mulle yhtään :-D. Kuitenki luottomaiharit ja bomber (sori ei oo kuvissa) rauhotti sitä vähän mustalla värillä, ja ekat kiharat uudella raudalla ei tehny tästä liian synkkää. Sit koru kaulaan ja menoks! (Mun kaverit sano, että erilaiset korut on Hilla starter pack ja se on oikeesti nykyään totta x)).) Korut ja muutenki yksityiskohdat tekee asusta niin paljon mielenkiintosemman :)). 
Tykkäsin, ku tää asu on semmone pirtee, mutta kuitenki vähän grunge ja musta tuntuu, että viime asukuvista on ikuisuus...  Joten saa luvan kelvata nää kuvat! Lämpimät elokuupäivät/illat on oikeesti täydellisii pukeutumisen kannalta :-D. Se on niin monipuolista ku tarkenee eri kokonaisuuksilla, esim voi laittaa paksut kengät, mutta kuitenki shortsit, tai pitkähihasen, mutta sandaalit :'). Me likey!
Ja monipuolisuudesta puheenollen, se ei oo mulle enää kovin mahdollista. Mulla on nyt nimittäin niin vähän vaatteita. Mutta jes, että eilen kirpparilla meni tavara hyvin kaupaks! Sain melkeen kaiken myytyä (tosin lopussa puoliks ilmatteeks hehe). Yhen kukkamekon jouduin myymään eurolla, mut se oli ihana ni halusin et joku saa sen x). Pientä punotusta lukuunottamatta, missä oli aurinkorasva?, oli muutenki onnistunu päivä. Aurinkoa ja torin hulinaa, kavereita ja hauskaa. Sit kyllä huomas, että illalla oli ihan poikki..


// ENGLISH For some time now, I've tried to start wearing more colourful clothes. Now I benefited the sales in Monki and bought a yellow top for 4 euros. I put my fave shorts on and I looked too bright and it didn't suit me at all :-D. My black boots and a black bomber (not in the photos) calmed it a bit. Then after my new curling wand and a necklace I was ready to go! (My friends say that jewellery is a Hilla starter pack and thats true nowadays x)).) Jewels and details make an outfit look so much more interesting :)).
I liked the brightness mixed to a grunge style in this outfit and I think it's ages since my last outfit photos... So these photos will do! Warm August days/ nights are perfect for dressing up :-D. It's so diverse, when you can use combinations such as shorts with boots or long sleeved shirts with sandals :'). Me likey!
And diverse dressing up isn't possible for me anymore haha. I have such a little amount of clothes atm. But I'm glad I got so much stuff sold at the flea market, yay! Thanks for coming! Almost everything found it's new owner (but half free in the end) One flower dress I had to sell for one euro because I wanted someone to have it, it's so lovely x). Without the little red skin parts, where was the sun cream?, the day was a blast. Sun and the market fuss around, friends and fun. And I was so exhausted after the day....

No comments :

Post a Comment