Monday, 26 October 2015

PONY TAIL

IMG_1905
Tietenki sillon ku pitäis iskee kiinni koulukirjoihin, niin tekee mieli tulla postaamaan. Oon varmaan jo liian lomalainen, että noiden koulujuttujen alottaminen tuntuu aika vastenmieliseltä. (Ja ihanniinku oisin paljoo koulujuttuja täällä tehnykkään (vaihtarivapaudet)). Mutta toisaalta eilen kun ajeltiin illalla kotiinpäin, ajattelin että ihan kiva ois jo mennä taas kouluun, mikä muhun on tullu? Viihdyn kyllä tosi hyvin koulussa, koska voin ottaa aika rennosti ja kaikki ymmärtää et oon vaihari haha. Toisaalta kuitenki välillä se on niin ärsyttävää, kun mua pidetään tai mul tulee niin vajaa olo, ku on vielä joissain asioissa tää kielikynnys. Ja tulee niitä noloja hetkiä ja ajattelee et mitä mä oikeesti teen täällä :DDD. Mut suurin osa ajasta siis koulussa on tosi mukavaa ja hauskaa! c(: Et mun omat kömellykset (<- mikä sana) on kyllä niin huvittavia.


Of course when I should start doing my homework I feel like posting in here. Guess I'm already too much into this holiday mood that starting school stuff doesn't appeal to me at all. (And like I'd been doing a lot of school work in here, haha). But on the contrary yesterday I was thinking that I wouldn't really mind going back to school, what's gotten into me? I do enjoy it at school because I can take it easy and everyone understands that I'm an exchange student. But sometimes it's annoying when I'm considered or I feel like a totally dummy because of the language barrier. And there are these extremely embarrassing moments when I'm thinking like what am I doing here :DDD. But most of the time it's nice and fun at school! c(: And my mistakes are quite hilarious.
IMG_1891
IMG_1892
Tää on vähän häiritsevää kirjottaa, ku en muista mitä oon jo kertonu täällä, nimittäin kirjotan mun kuulumisia vähän tänne, sit kirjotan noita vaihto-oppilasjuttuja, kirjotan omaa päiväkirjaa, ja sit kerron kavereille juttuja whatsapissa tai priva-ig.ssä ja lisäks skypessä perheelle/kavereille. Ja se on välillä myös tosi rasittavaa kirjottaa sama juttu monta kertaa ja sit siit alkaa tulla ihan tylsä XD. Mutta jos se on joku hauska juttu jonka haluun jakaa tai muistaa myöhemmin niin pakko se on kirjottaa :D.

Niin jos teitä kiinnostaa vaihtovuosi ja sen aiheiset jutut, muistakaa käydä lukemassa mun (<- click), johon on linkki myös tossa bannerin alla, ja muiden (<- click) vaihtareiden blogijuttuja. On myös vlogeja, mutten löytäny niiden semmosta yhteistä valikkoa. Tän ei ollu tarkotus olla mikään mainostus, mutta kerroinpahan vaan.


This is a bit hard to write 'cause I don't really remember what I've already told here. I write some things here, then I write the exchange student things, my own journal, tell stuff in whatsapp and private insta to my friends and via Skype to my family/friends. And sometimes it's also very annoying to write everything many times XD. But if I want to tell or remember something later I have to write it :D.


Under the banner (?) is a link to my stories of different topics about this exchange year (in Finnish).
IMG_1901
Blend555
Tykkään hirveesti pitää hiuksia kiinni, kun ne on niin helpot, eikä tuu tielle kokoajan. Joskus mulla kipeytyy korvat, kun esim kirjotan jotain pää kumarassa ja pidän hiuksia korvien takana :D. Oon varmaan tuleva hörökorva, koska pidän paljon hiuksia korvantakana. Ja muistan ku pienenä se oli noloa pitää hiuksia korvantakana, mutta nyt niin normaalia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan toi ponnari näyttää mun silmään aika kivalta :). Hiuksista puheenollen täällä oon ihan selkeesti blondi ;--). Ei täällä oo montaa semmosta, kellä on ns suomalaiset blondit hiukset, joten kaikki ei tummanruskea- /mustahiuksiset on blondeja.

Huvittavaa, miten joskus en ois ikinä voinu kuvitella pitäväni pitkää trenssiä, mutta nyt musta tuntuu että voisin pitää trenssejä ja pitkiä takkeja loppuelämäni :P. Ja tää trenssi näyttää jopa vähän lyhyeltä. Metsästän parhaillaan täydellistä villakangastalvitakkia, mutta ei oo vielä napannu, ainakaan sopivaan hintaan... Nyt lopetan nää höpinät ja toivotan teille hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa!


Oh how I love having my hair up because it's so much easier and it doesn't get in the way all the time. Sometimes my ears hurt when I'm doing something and keeping my hair behind the ears :D. And I keep my hair a lot behind the ears. I remember that when I was little it wasn't cool to have your hair behind the ears but now it's the most normal thing. In the simplicity of it that ponytail I'm wearing looks quite good :). And talking about hair I'm a totally blonde here ;--). There aren't the Finnish kind of blondes here so everyone who doesn't have dark brown /black hair are blonde.

Funny how some time ago I could've never imagined of wearing a long trench coat but now I feel like I could wear these for the rest of my life :P. And this trench even looks a bit short to me. I'm currently searching for a perfect winter coat for a reasonable price ofc... Now I can finally publish this when I got my translations done. So wishing you a happy Monday and the whole week!
IMG_1903
Trench Sand / Jean skirt Springfield / Shirt Pull&Bear / Boots DinSko / Sunnies Monki / Necklace Kalevala

Ps. mul on mun viimesessä neljässä postauksessa 0 kommenttia, sanokaa jotain!

Ps. There are 0 comments in my last four posts, say something!

2 comments :