Saturday, 17 October 2015

-- THE RED BAG --

IMG_1601
IMG_1608
Blend34
IMG_1620
Blend12
IMG_1613

MY PERFECT LITTLE RED BAG


__Jacket Aeropostale / Pants Pull&Bear / Shirt Brandy Melville / Necklace Kalevala / Rings different places / Sneakers Nike__

Ahh täällä kirjottelee nyt onnellinen lomalainen. Alotin tossa jo kirjottamaan, miten näitä kahta viikkoa on odotettu, ja onhan näitä, mutta toisaalta mun viikot menee koulussa niin mukavasti ni en mua haittaa sielläkään olla :-D. On semmonen hyvä rytmi elää. Yritin eilen tulla laittamaan näitä kuvia, mutta mun flickr temmpuilee ja huonontaa kuvan laatua ja tää on nyt kolmas kerta kun ne sinne latasin ja vieläkin vähän rakeisia? (en voi myöskään jostain syystä laittaa niit isompina ja muuttaa tässä kokoa.) Mulla on semmonen, että en voi kirjottaa ennenku oon laittanu kuvat ja nään ne tossa kokoajan :-D.

Kuvat on otettu keskiviikkona, kun näin ihanaa Mariaa ja pidettin Suomiterapiaa. Oli niin paljon asiaa, että syömisessä kesti 2 tuntia. Miten kivaa onkaan puhua jonku kanssa joka ymmärtää niin hyvin! Sen jälkeen kierreltiin muutamissa kaupoissa ja otettiin Nantesin kaduilla vähän kuvia. Nää kuvat on mun mielestä semmosia mitä Ranskassa kuuluukin ottaa :D if u know what i mean? Ostin ton punasen laukun päälle viikko sitten ja ajattelin vaan että miten en oo ennen tajunnu tarvitsevani punaista laukkua? Toi on niin pirtee :)) ja tuntuis sopivan joka asuun. Sääli vaan, että se on aika pieni, eikä sinne mahu mun kansio, jossa on kaikki kouluvihkot. Keskiviikkona mulla oli vaan yhtä ainetta, enkun kirjallisuutta, joten jätin kansion kotiin :P. 

Tykkään tästä asusta jotenki tosi paljon! Jotenki mua ja miltä haluanki näyttää. Vois sanoo että feeling myself haha. Ostin ton takin keväällä Jenkeistä ja jätin sen Suomeen, mut sit pyysinki että saisin sen x) ja pitkien vaikeuksen jälkeen paketti vihdoin löysi perille ja toi on ihan täydellinen takki näille säille. Rennot leveet lahkeet, oon niin myyty leveille lahkeille, pitäis saada useemmat vaatekaappiin c(;. Huvittavaa miten jotain joskus vihaa ja kohta tykkääkin :----). 


___________________


// ENGLISH Ahh this happy girls is on holiday atm. I started writing that been waiting for these two weeks for so long, and yes, but on the other hand I don't really mind being at school, the weeks pass so nicely :-D A have a good rhythm to live. I tried to post these photos already yesterday but flickr didn't want to cooperate. It's the third time I uploaded the photos there and they are still a bit grainy? And I can't start writing before the photos :-D.

So these photos were taken on Wednesday when I met up with the lovely Maria and we had some Finnish therapy. We had so much to talk about that we sat at a restaurant for two hours. Haw awesome is it to talk with someone who really understands! After that we went thru some shops, strolled around and took some photos on the streets of Nantes. I think that these photos are the kind that you should take in France :D if you know what i mean? I bought that red bag about a week ago and just wondering how hadn't I realized earlier that I need a red bag? It's so refreshing :)). and I feel like it'd suit every outfit. A pity it's too small for my folder where I keep my school notes. On Wednesday I only had english literature so I left the folder home :P. 

I like this outfit very much! It's so me and what I want to look like. Guess you could say feeling myself haha. I bought the jacket last spring from US and I left it in Finland until I realized that I need it x). So finally the packet reached me and it's perfect for the weather here. Casual flare pants, I'm sold for flare pants and I should get some other ones in my closet too c(;. Funny how you can hate something one time and then soon love it :----).

4 comments :

 1. Cute bag :)
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. hahah mee u 2!<3 millo muute säki postaat? ;-))

   Delete