Sunday, 24 January 2016

THE PARISIAN HAT

IMG_2684
Bonjour tout le monde! Pidettiin eilen mun hostsiskon kanssa taide/kulttuuripäivä ja voi että ku oli kivaa! Käytiin parissa taidenäyttelyssä (toisesta kuva mun instagramissa ja blogin alareunasta näkee) ja toinen oli installaatio. Toi installaatio sijaitsi semmosessa oikeessa taiteilija talossa, jossa oli kaikkea muutakin meneillään, se oli niin cool! Nantes on taiteen ja historian kaupunki ja täällä on kans paljon yliopisto-opiskelijoita, ni löytyis vaikka mitä ku lähtee vähän ettimään! Alan vakavasti miettii et mustaki tulee varmaan taiteilija...

Oon alkanu pikkuhiljaa kriiseilemään, että mikä musta tulee isona? Tuntuu, että kaikki on hukassa ton asian kanssa, ni mikä on pielessä :D. Mua kiinnostaa melkein kaikki vähän ja jotkut asiat enemmän, muttei oo palavaa intohimoa mihinkään. Ni sitä odotellessa... Olin viime kesänä kesätöissä, ni tajusin että työnteko on aikuisena sit se mitä teet joka päivä. Sen on paras olla mielenkiintosta ja minne haluu innolla (melkein) joka päivä mennä. Ja toinen asia mikä mua huolestuttaa, on että musta tuntuu et mun nää lauseet on tosi epäselviä ja näissä huono sanajärjestys ts. suomi heikkenee vaikken vielä osaa ranskankaan sanajärjestystä jaiks.


_____________________________


// ENGLISH Bonjour tout le monde! We had an art/culture day with my host-sister yesterday and oh how was it fun! We went to a few art exhibitions (from the other there's a pic on my insta, also at the bottom of my blog page) and the other one was an installation. The installation was situated in a real art house where there was other stuff happening too, i loved it! Nantes is a city of history and art and there are a lot of uni students so you'll find lot's of things happening when you start looking for them! I'm seriously thinking about becoming an artist...

I'm starting worry about what I'm gonna do when I grow up? It feels like that's many are a bit lost with that one so what's the problem :D. I'm a bit interested about everything and a bit more about some things but I don't really have burning passion for anything. So I guess I'm waiting for that... I worked this summer and there I realized that working is what you do everyday when you're an adult. So it better be interesting and where you really wanna go (almost) every day. 

IMG_2669
IMG_2687
Blend16
IMG_2700
IMG_2664
Blend17
IMG_2680
Hat 2nd hand / Coat Promod / Wolly sweater 2nd hand / Bag 2nd hand / Pants Reserved / Sneakers Nike / Watch DW

Photos Sofia Vigetti

Ompas 2nd handin täyteinen asu kerrassaan x)). Toi villapaita on varmaan parasta, mitä mulla on ikinä ollu. Se on itetehty, töky lämmin, sopis kaikenkanssa, hyvä kaulus ja ihanan näkönen! Ja tykkään näistä kuvista, näis on sitä jotain, mitä Ranska on mulle tartuttanu hehh.
Oon löytäny Nantesista pari 2nd hand liikettä ja ne on pure love! Ne on siistejä ja organisoituja, sinne on oikeesti valittu ne tuotteet, mitä on laitettu myyntiin. Ne tuotteet on kauniita ja laadukkaita, mut kuitenki semmonen kirpparin tuntu et pitää vähän ettiä ;-). Eikä ees kalliita (suurin osa). Ostin ton hatun 2,5 eurolla, ton laukun (johon mahtuu täydellisesti kamera, mutta se on kuitenki pieni!) 3,5 eurolla, sekä huivin 1 eurolla.  Löysin eilen myös lähestäydelliset leviksen farkut, joita olin metsästäny Levi's kaupasta (hinta 125e), mutta ostin noi 24eurolla ;). Mulla on farkkutakki jo, mutta taidan jossain vaiheessa keväällä käydä ostaa sieltä vielä semmosen ison leviksen farkkutakin... c(:.

HUOM! Jos tykkäät lueskella mun juttuja ja kuvia ni liity toki lukijaks! x) Esim bloglovinin kautta tosta sivupalkista, sen apin saa puhelimeen :))!


_____________________________

// ENGLISH What a 2nd hand outfit x). That wolly sweater is probably the best one I've ever had. It's handmade, so warm, comfy, goes with everything, the neck is perf and it looks gooD! I kinda like these photos there's something that France has gotten to me haha. 
I've found a few 2nd hand stores in Nantes and they are pure love! They are organized and the products are well chosen, beautiful and have a good quality. There is still the 2nd hand feeling that you have to search a bit ;-) plus the stuff isn't even expensive. I bought that hat for 2,5euros, the bag for 3,5 (and my camera fit's perfectly, but it's still small), and scarf for just 1 euro. Yesterday I also found the perfect Levi's jeans (that I'd been looking from the store with a price of 125e) but I payed 24e in the 2nd hand ;). I already have a jean jacket but seriously planning on buying a levi's one from there in the spring c(:

ATTENTION! If you like reading my stuff and looking at the photos don't hesitate to start following! x) For example there's the link on the sidebar for Bloglvin' which app you can get on your phone :))!

4 comments :

  1. Hei mulla on just sama tuon ammatin suhteen! Kaikki on aika kivoja... Mutta hei, sano ku keksit ammatin niin voin sitte itekki alkaa siksi:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehh joo mullekki voit ilmotella sitku sul tulee hyvii idiksii x))

      Delete