Friday, 19 February 2016

CAFÉ SUGAR BLUE

IMG_2865
Blend
IMG_2872
IMG_2871
IMG_2876

CAFÉ TIP - SUGAR BLUE NANTES

Hyvät kahvilat on parhaita ja tuntuu et Nantes on pullollaan kahviloita, mutta tässä varmaan yks parhaista kahviloista mitä löytää. Et jos täällä liikut ni tonne kannattaa ehdottomasti mennä! ;-) 
Kaikki ruuat on niin hyviä ja paikanpäällät tehtyjä, mm. suolasia piirakoita, salaatteja, keittoja yms. Ja makeita monenlaisia myös. Parasta on et lista ei oo täynnä tylsii tavallisii juttuja mitä kaikissa kahviloissa on. 
Niinku kuvistaki vähän näkee, toi kahvila on tosi kotoisa ja viihtyisä. Torstaina oltiin Marian kanssa siellä, niin sinne tuli yks perhe, jonka pikkutytöt tilas maidot ja vanhemmat chai lattet ja sit ne alko pelaamaan kaikkia pelejä yhessä, joita tuolla hyllyssä oli cc:. Niin söpöä!
Mul on kans toinen lempparikahvila täällä, joten ehkä siitä toinen kerta c(:.

_____________________


// ENGLISH Nantes' full of cafés but this one's probably one of the best that you'll find. So if you're strolling 'round here and looking for a café I strongly suggest! ;-) 
All the servings are delicious and homemade at the place, for example salted pies, salades, soups etc. And sweets too. The best thing is that the menu isn't filled with boring normal stuff that you can find from every café. 
As you can see from the photos, the café is so cozy. On Thursday, when I was there with Maria, a family came in there, ordered milks for the two little ones and chai lattes for the parents, and then started playing all the games together that were in the shelf cc:. So cute!
I have another fave café too in Nantes so maybe about it another time c(:.

No comments :

Post a Comment