Friday, 4 March 2016

OLD STREETS I

IMG_2926
IMG_2917
Blends1
IMG_2936
IMG_2925
blends2
IMG_2942

NOTHING SUITS A GIRL BETTER THAN SIMPLICITY...Nike (2nd hand) shoes__ Monki pants__ Zara bag__ H&M shirt__ Aeropostale coat__ Gt & Topshop necklaces__ Photos by Sofia Vigetti


Oon niin kyllästyny tämmösiin surullisen harmaanruskeisiin kuviin ja säihin enkä malta oottaa kevättä. Aurinko on onneks näyttäytyny jo muutaman kerran keväisissä merkeissä, nimittäin lämmittänykin! Ja joku on sit luullu että on jo lämmin (huom mulla oli huivi, mutta otin sen kuvienoton ajaks pois) ja napannu tämmösen flunssan. Viimeyönä heräilin järkyttävään kurkkukipuun ja joka nielasukerta sattu, tuli paniikki, enkä meinannu saada happea ku nieleskelin. Tuntuu, että kurkussa ois jotain, ja tarve yskiä, mut sitku yskin ni sattuu niin paljon tonne syvälle oikee et tulee kyyneleet silmiin. ;-( Selviydyin koulupäivästä ja join sit kolme isoa kuppia inkiväärihunajavettä ja taidan juoda vielä illalla lisää. Vihaan nimittäin yli kaiken olla kipeenä, että äkkiä pois tää kiitos.

Yritän pitää mielessä ton, että yksinkertainen on kaunista, mutta mulla tuppaa käymään niin, että pukeutuessa innostun ja tungen miljoona korua tai liikaa kaikenlaista aina samalla kerralla. Tää asu oli tarkus olla kuitenki simple ja on semmonen perus koulupäiväasu, kun en jaksa kummemmin miettiä. Ja funny fact Ranskassa kukaan ei tuu koskaan kouluun lökäreillä. Suomessa oli ihan normaalia ja erityisesti koeviikoilla, mutta täällä ei kellään näytä tulevan mieleenkää. Tosin täällä ei kyllä oo koeviikkojakaan :D. 

_________________________________

//ENGLISH I'm so tired of the grey weather and grey photos like spring can you come quick? Luckily the sun has shown itself for a few times in springy feelings because it really warmed! And I guess someone thought it was warm already and caught a cold (I had a scarf but took it off for the photos). Last night I woke up to a horrible ache in my throat at every swallow, panicked and couldn't almost breathe. It feel like there's stuff in my throat and in need of coughing it out but as I do it hurts so much that I get tears in my eyes ;-(. I survived the day at school and drank three large cups of honey-ginger-water and gonna drink some more later. Just hate being sick so please go away and fast. 

I'm trying to keep in mind that simplicity is beautiful but I'm often getting sidetracked and adding way too much jewelry or other stuff. This outfit was supposed to be the very simple kind that I wear to school in a day when I don't have the energy to think much. And a funny fact that here in France nobody ever wears sweatpants to school. It's not weird in Finland, and ofc we have the exam weeks soo :D.

1 comment :