Saturday, 2 April 2016

!!! NORMANDIE !!!

IMG_3063

Yesss. The views. The Ocean. Yesterday we found ourselves in Normandy and it was so beautiful. It's the place where the American solders landed in France to help as the Nazis had taken the arias to themselves in 1944
We left early in the morning and spent quite a few hours in the bus. It was all totally worth it. The weather was perfect with lots of spring sunshine and I had so much fun ^^.  I love the ocean so I could've stayed there for five hours haha. In the afternoon we went to see the Memorial de Caen and it was interesting too. 
I'm on holiday now, and couldn't have had a better last day of school. It's the best feeling ever when I can have so much fun in french :D. And after days like this I don't wanna leave!

____________________________________

Mitkä maisemat. Ja meri. Eilen päädyttiin Normandiaan ja oli kyl kaunista. Toi oli se Normandian maihinnousupaikka, josta amerikkalaiset sotilaat nous Ranskaan auttaa sodassa 1944, kun Natsit oli vallottanu maata tonne asti. 
Lähettiin aamulla aikasin ja vietettiin muutama tunti bussissa. Oli kyl ihan sen arvosta. Sää oli täydellinen keväisen auringonpaisteen kanssa (auringon paistaessa tuli ihan kuuma) ja meillä oli niin kivaa ^^. Rakastan merta, ni olisin voinu jäädä tonne vaikka 5 tunniks (ottaa kuvii heh). Iltapäivällä käytiin sit kattoo Memorial de Caen ja se oli mielenkiintonen myös.
Oon nyt kaks viikkoa lomalla ja ei ois voinu olla parempaa viimestä koulupäivää. Paras fiilis ku on niin hauskaa ransksks :D. Tämmösinä päivinä tuntuu ettei haluu lähteä!

IMG_3086
IMG_3038
IMG_3062
IMG_3033
IMG_3067
IMG_3045
IMG_3071
IMG_3075
IMG_3076
IMG_3080
IMG_3064
IMG_3054
IMG_3090

2 comments :

  1. ihania kuvia! ON ollu mahtava seurata sun vaihtovuotta:) millon tuut suomeen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ja jes ihana kuulla, etten ihan turhaan kirjota :DD. Tuun kesäkuun loppupuolella!

      Delete