Thursday, 12 May 2016

BRUNCHING IN PARIS

IMG_3505
IMG_1267.JPG
IMG_3502
IMG_3500
IMG_3503

SEASON PARIS

Saavuin viime keskiviikkona Pariisiin ja ekana iltanan näin mun perheen lentokentällä, haettiin meille vuokra-auto ja mentiin hotelliin kirjautumaan sisälle. Sen jälkeen käytiin syömässä jossain hotellin lähellä, mistä nyt löydettiin ruokaa (mulla oli kova nälkä ja söin ihan järkyttävän ison pihvin XD, ei ois pitäny).
Seuraavana aamuna suunnattiin paremmille apajille, olin netistä bongannu SEASON -nimisen bistron, jossa on tarjolla kaikenlaista herkullista. Mä tilasin Acai-bowlin ja lohisalaatin ja N A M. Äiti ja iskäki sano, ettei ikinä oo syöny noin hyvää aamiaista ;-). Kaikki oli tosi maukasta eikä tilatessa listasta meinannu osata päättää. Lisäks paikka oli tosi söpö ja viihtyisä, sekä täynnä tyylikkäitä ihmisiä.

Mä tykkään syödä terveellisesti ja hyvin, koska mulla tulee siitä hyvä ja energinen olo. Pyrin syömään mahdollisiman monipuolisesti ja värikkäästi, niin että joka aterialla olis kasviksia/hedelmiä ja mahdollisuuksien mukaan tuoreita juttuja. Oon myös herkuttelija, mutta koen, että jos yleisesti syö terveellisesti, saa myös herkutella ;). 
Mä oon oikeestaan aina tykänny kasviksista, mutta kokoajan tykkään niistä vaan enemmän. Mua kiinnostais kokeilla kasvisruokavaliota, tai ainaki tehä kasvispäiviä viikossa. Jos joku on tehny kotona ruokaa en kuitenkaan jaksa ite alkaa tekee omaa ruokaa, mutta yritän kokoajan valita useemmin kasvisruuan. 
Mun ei usein tee mieli mitään tosi rasvasta tai äklömakeeta. Jos tekee mieli ja maistan, niin tajuun ettei se ees oo hyvää :D. En kuitenkaan haluu olla vaikee, vaan pystyä syömään sitä mitä tarjotaan. Oonki kasvanu maailman nirsoimmasta pikku tytöstä kaikkiruokaseks ja se on parasta. On olemassa niin paljon kaikkia hyviä makuja ja ruokia, joista en luullu tykkääväni, mutta maistamalla oonki rakastunu niihin. Tiiän millasta on olla nirso ja harmittaa kaikkien nirsojen puolesta, koska se on itelle tosi ärsyttävää ja siinä jää niin paljosta paitsi. 


I got to Paris on Wednesday and I met my family at the airport. We got our rent car and went to check in to our hotel. In the evening we ate at some place we found food (I was so hungry I ate a huge steak XD, I shouldn't have).
The next morning we got something better. I had seen the bistro SEASON on the internet so we headed there. It was delicious. I ordered myself an Acai bowl and a salmon salad, Y U M. My mum and dad said too that they'd never eaten such a good and tasty breakfast ;-). Everything was just perfect plus the place was cozy and there were stylish people.

I like to eat healthy and well because I feel good and energetic after. I try to eat variously and colourfully, so that every meal consists vegetables/fruits and possibly fresh things. I'm a gourmand too, but I feel like that if you basically eat healthy, you can eat sweets too ;).
I've always liked vegetables but I like them more and more all the time. I'd like to try a vegetarian diet or do vegetarian days at least. I'm just too lazy to cook for myself if somebody's already made food at home., but I'm trying to choose vegetarian food more often.  
I don't often fancy fat or over sugary/sweet stuff. If I do, I taste it and realize that it wasn't even that good. :D. I still don't want to be difficult, but to be able to eat what is served. I've grown up from a little picky girl to someone who eats everything and it's the best thing ever. There are so many great tastes and foods out there that I thought I wouldn't like but with tasting I started loving them. I know what it feels like to be picky and I feel sad for them because it's so annoying to yourself and you miss so much.

2 comments :

  1. näyttää niiiiiiiin hyvältä!!!!! nam t. ellapulla

    ReplyDelete