Saturday, 14 May 2016

TALKING ABOUT OUR PROBLEMS IS OUR GREATEST ADDICTION. BREAK THE HABIT. TALK ABOUT YOUR JOYS.

IMG_3554


Torstaina Pariisissa käytiin Musée d'Orangeriessa, pääosin kattomassa Monet:n Lummelamme-teokset. Pienestä pitäen äiti on aina pakottanu meiät menemään museoihin, taidenäyttelyihin ja nähtävyyksiin; sinne sit mentiin. En voinu ymmärtää, miten joku vois nauttia taideteoksista :D ja sitä pidettiin nolona jos tykkäs. Valokuvauksen ja tumblrin myötä mua on enemmän alkanu kiinnostaa taide ja kulttuuri. Sain suurta lisäboostia, kun mut laitettiin kirjallisuuslinjalle täällä Ranskassa. Nykyään kuuntelen fasinoituneena ranskantunneilla, kun se ope kertoo meille runoilijoiden elämänkertoja ja avaa runoja, ymmärrän miten paljon ne pitää sisällään. Haluisin muistaa kaikki, mitä siellä tunnilla käydään hahah.

Täällä oon myös alkanu vapaaehtosesti menemään kavereiden kanssa museoihin ja janoon tietoa! Just tota museokäyntiä ennen oltiin puhuttu koulussa *Nature Morte -aiheesta ja analysoitu niitä maalauksia, niin sit löysin sieltä saman aiheen tauluja ja olin niin innoissani. Jos ei oltais koulussa puhuttu niistä, en ois ees huomannu koko tauluja, mut se oli niin kivaa, ku teoria tuli käytäntöön.

En oo ennen ajatellu miten paljon kulttuuria meiän ympärillä on ja se on mahtavaa ja mielenkiintosta.
Noi lummelammet oli tosi näyttävät teokset, suosittelen!

 Onko siellä joku, joka myös tykkää taiteesta, mistä? :))

//

On Thursday in Paris we went to the Musée d'Orangerie, to see the Water lilies by Claude Monet. Since I was little my mum has made us go to museums, art exhibitions and sightseeings; so we went. I couldn't understand how someone could enjoy artwork :D. Photography and tumblr got me more interested about art and culture. I got more boost as I was put in the literature line here in France. Now I'm listening fascinated about poets and their lives or poems and their meanings and realizing how much they contain. I'd like to remember everything we talk about hahah.

Here I've started going to museums with my friends and I wanna know more! Just before going to that museum we had talked about *Nature Morte at school and analysez some paintings. Then I found some art on the subject from the museum and I was so excited about about. If we hadn't I wouldn't have payed any attention on them but it was so cool that the theory got to real life.

I've never thought about how much culture there is around us and it's awesome and interesting. 
Those Water lilies were wonderful pieces, I recommend!

What kind of art or culture interests you? I wanna hear! :))

IMG_3546
Blendsv1
IMG_3555
Bershka Flare jeans
Pull&Bear Shirt
Pull&Bear Leather jacket 
Nike Sneakers
Episode Sunnies
2nd hand Bagpack

2 comments :

  1. Mä rakastan klassista musiikkia ja tykkään kans kauniista tauluista vaikken tunnekkaan ketään taiteilijoita :) ja sit kans vanha arkkitehtuuri on upeeta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kommentista! Voiku kiva kuulla että nautit noista :)), eikä sun tarviikkaan tuntea taitelijoita pitääkses niiden tauluista c(:.

      Delete