Tuesday, 26 July 2016

UP AND ABOVE

IMG_3967

En muista kuinka monta porrasta käveltiin tonne ylös - ehkä noin 300. Mutta oli sen arvoset maisemat!! 
Rakastan selailla vanhoja kuvia ja katella vanhoja videoita, niistä tulee aina hyvä mieli ja muistot muistuu mieleen. Mulla on yleensä jotain hauskoja hyvänmielenvideoita, joita sit katon kun haluun hyvälle päälle ja se toimii! ^^ 
Kattelin kännykänkuvia Pariisista ja se oli huisinhauska reissu, joten tuli hyvä mieli ja ne kuvatki oli niin kivoja ja aitoja, joista näki sen fiiliksen! Nää on ehkä vähän pilvisiä, mutta silti kaunis Pariisi <3.

//

I guess we had  about 300 steps to get up there but it was worth it!
I love going through old photos and videos, I get a good feeling from them. I usually have some videos that make me laugh so I watch them when I feel like cheering me up and it works! ^^
I watched some photos from Paris on my phone.  As it was such a supergreat trip with lots of funny real photos, looking at them made me see the feeling I had there! These photos are a bit cloudy but still Paris is beautiful <3.

IMG_3987
IMG_3970
IMG_3974
IMG_3976
IMG_3984

4 comments :

 1. Onpa tosi kivat maisemat! Muutenkin tykkäilin sun blogista, taidan pistää osoitteen talteen :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  ReplyDelete
 2. ihania kuvia <3 tuntuu jotenkin kotoisalta kattoa näitä, kun olin siellä viime keväänä vaihdossa ! Onneksi kahden viikon päästä käymään Pariisiin taas !!

  xx Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoos!! :))) Oih ihanaa ! Oon kateellinen ;((

   Delete